Madalya ile döndüler

Madalya ile döndüler

4X400 Metre Bayrak yarışmasında Emir TOĞUŞLU Türkiye Birincisi olurken, Ahmet Can KORKMAZ, Görkem HASIRCI ve Umut DEMİR´de Türkiye İkinciliğini kazandılar.

U-20 (Gençler) Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonası 27-28 Ocak 2018 Tarihinde İstanbul´da yapıldı. Şampiyonaya Erdek´ten Atletizm Milli Takımı sporcuları katıldı.

2 gün süren yarışmalarda 200 metre, 400 metre, 800 metre ve yüksek atlama branşlarında kendilerinden bir yaş büyüklerle yarışan atletler bireysel branşlarında kişisel en iyi derecelerini yaptı.

Takım olarak katıldıkları 4X400 Metre Bayrak yarışmasında Emir TOĞUŞLU Türkiye Birincisi olurken, Ahmet Can KORKMAZ, Görkem HASIRCI ve Umut DEMİR´de Türkiye İkinciliğini kazandılar.

Yarışma hakkında açıklama yapan Niyazi GÜLHAN; ?Sömestr tatiline denk gelen yarışmalar ve 2024 Olimpik Eğitim Kampımız gayet güzel geçiyor. Sporcularımız hemen hemen hepsi en iyi derecelerini elde etti. Sömestr tatilinin başlangıcından bu zamana kadar üç önemli yarışı geride bıraktık. Üç farklı yaş grubuna ait Türkiye Şampiyonası yarışmalarında şu ana kadar 3 tane Türkiye Birinciliği, 5 tane Türkiye İkinciliği olmak üzere 8 madalya kazandık. Sömestr tatilinin son yarışı olan U-14 Yaş Grubuna ait Türkiye Şampiyonası yarışmamız da 29-30 Ocak 2018 tariklerinde yapılacak. Ümit ediyorum ki bu yarışmada yarışacak olan sporcularımız ellerinden gelenin en iyisini yaparak, madalya kazanmaya devam edecektir. Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü olarak, Erdek´li çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup, onlara spor yapma alışkanlığı kazandırıp, daha ileri giderek bu tür başarıların devamını Erdek´e taşımaktır.? Dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Madalya döndüler
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli