Madalya canavarı

Madalya canavarı

Edremitli Güreşçi Doğan Durak bir yılda 28 madalya kazanarak rekor kırdı.





Zeytinli Belediyesinin  güreşçisi Doğan Durak madalyaya doymuyor.


Durak, geçen yıl başladığı güreş sporunda büyük mesafeler kat ederek kendisini geliştirmeyi bildi.

Durak, güreş sporuna Babasının ısrarı üzerine  geçtiğimiz yıl yağlı pehlivan güreşlerine katılarak başladığını  ancak yağlı güreşlerin sadece yaz aylarında yapıldığını , bu nedenle kış sezonunda ‘da  güreşmek istediği için minder güreşlerine başladığını söyledi.

Durak, minder güreşlerinde ‘de başarılı olmak için sürekli çalıştığını söyledi.   Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de  yapılan Türkiye seçmelerinde katıldığı turnuvada  serbest dalda  üçüncülük grekoromen  dalda ise ikincilik kürsüsüne çıkmayı  başaran Doğan Durak 14 yaşında olmasına rağmen  bir yıl önce başladığı güreş sporundan  28 madalya aldığını söyledi.

Durak, ``En büyük arzum Türkiye şampiyonasına katılıp Ülkemi uluslararası müsabakalarda  temsil etmek istiyorum`` dedi.

Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan,  Doğan Durak gelecek vadeden  bir sporcumuz  kendisine olan güvenimiz  sonsuzdur,  gerek beldemizi gerekse  körfezin sesini  güreşte duyurmaya devam edeceğine inanıyor ve kendisini destekliyoruz.  Doğan'ın başarıları devam ettiği sürece her türlü desteğimiz devam edecektir. Çanakkale de gösterdiği başarının  tesadüf olmadığını biliyoruz  dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli