Makine Mühendislerinden Vefa Gecesi

Makine Mühendislerinden Vefa Gecesi

TMMOB, Makine Mühendisleri Bandırma Temsilciliği, Meslekte 25 ve 40 yılını dolduran meslektaşlarını ödüllendirdi.

TMMOB, Bandırma Makine Mühendileri odası Eken Prestij Otel`de gerçekleştirdikleri vefa gecesi ile hem mesleki birlikteliği sağladılar, hemde meslekte 25 ve 40 yılını dolduran üyelerini plaketle taltif ederek vefa borçlarını ödediler.

Temsilciliğini Gürbüz Gözcüler`in üstlendiği TMMOB, Bandırma Makine Mühendisleri temsilciliği aynı zamanda Gönen, Erdek, Adalar, Manyas, Susurluk, Karacabey ve Mustafa Kemalpaşa`yı kapsıyor.

Yaklaşık 300 üyesi bulunan Bandırma temsilciliğinin vefa gecesine eşleri ile katılan Makine Mühendileri ortam ve atmosferin gizeminde sıra dışı bir gece yaşayarken, geceye Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, TMMOB Bursa şube Başkanı İbrahim Mart`ta konuk olarak katıldılar.

Makine Mühendislerinin gecesinde meslekte 25 yılını dolduran Ünal Samancı, Behsat Sönmez, Ümit Yergal, M.Zeki Çatal, 40 yıllık Cemalettin Oygun, Fatih Köker ve Razi Eken`e plaket verildi.

Gecede konuşan TMMOB Bursa şube Başkanı İbrahim Mart, Hükümetin yandaş yaratma çabasına, gösterdikleri direniş çabası ile tepkilerini açıklamaları, mesleki yetkilerin kaldırılmasına uzanan bir dayatma ile karşılık bulduğunu, herşeye rağmen eylemlerinin devam ederek AKP nin yandaş yaratma çabasına boyun eğmeyeceklerini söyledi.

İmrahim Mart`ın ardından söz alan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`de ülkede gelinen noktanın yarattığı sıkıntıları işaret ederek el birliği içinde mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerinisöyledi.

Gecede daha sonra plaketler verildi.



sedat
15.12.2013 01:39:42
Benim neden haberim yok. Odaya üyeyim, aidatımı öderim ama böyle ballı börekli işler oldumu nedense haberimiz bile olmaz. TMMOB halktan herzaman olduğu gibi uzak ve kopuksun.

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli