Maksat Spor Olsun

Maksat Spor Olsun

Başkan Sarı, çalışma performansına katkı amaçlı Belediye personelini "Özel" bowling turnuvası düzenledi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, çalışma programı ve sosyal aktiviteleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Tecrübeli bir Şehr-i emin olarak kendi kentinin gündemini kendi yaratan Başkan Hüseyin Sarı, bu kez kimsenin alılık olmadığı bir alanda gündeme geldi.

Başkan Sarı, kamusal alanlarda manatonlaşan çalışma hayatına pozitif enerji katkısı vermek amacı ile Belediye Personelini "Özel" bowling turnuvasında bir araya getirdi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, tüm belediye personelinin eşleri ile birlikte katıldığı ve bunlara bazı meclis üyelerininde katıldığı geniş bir ekiple "Özel" bowling turnuvası düzenledi.

Mesaisi biten Erdek belediyesi personeli akşam Bandırma Liman AVM bowling salonunda bir araya geldi.

1-Burak, Ahmet, Çetin, 2- Erhan, Ferhat, Yılmaz, 3- Adem, Özlem, Elçin, 4-Nuray, Fatih, Nesrin, 5-Erdoğan, Ümit, Özkan, 6- Hatice, Duygu, Aslı, 7-Cenk, Hamiyet, 8- Tuğçe, Ertan, Ali, 9-Fatma, Öznur, Özlem, 10-Özlem, Deniz, Öznur`dan oluşan 10 takım ilk turdan sonra 2, 3, 4, 5 ve 8 numaralı takımlar rakiplerini açık ara fark atarak finale kaldılar.

5 takımın kıyasıya mücadelesi sonucu 3 numaralı Adem, Özlem ve Elçin`den oluşan ekip bowling`in Erdek Belediye turnuvası şampiyonu olarak geceye noktayı koyan ekip oldu.





  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli