MALATYALILAR DERNEĞİNDEN KILIÇ'A ZİYARET.

MALATYALILAR DERNEĞİNDEN KILIÇ

Rahatsızlığından dolayı operasyon geçiren Edremit Belediye Başkanı Av.Tuncay Kılıç'a ziyaretçi akını.








Rahatsızlığından dolayı operasyon geçiren Edremit Belediye Başkanı Av.Tuncay Kılıç'a ziyaretçi akını.
Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Önder ve Emin Toramanoğlu, İlhan Altın, Aslan Bayrak ve üyelerden oluşan grup Edremit Belediye Başkanı Av.Tuncay Kılıç'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Malatyalılar dernek başkanı Mustafa Önder, Dernek Yönetim kurulu ve üyeleri adına  geçirdiği operasyondan dolayı Başkan Av.Tuncay Kılıç'a geçmiş olsun dileklerini ileterek Malatya yöresine ait Kuru Kayısı ve çekirdeği,Pestil, Kuru üzüm ve kaysı lokumdan oluşan bir paket hediye ettiler.

Dernek başkanı Önder ziyaret sırasında rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın sözünü anımsatarak Bizim oralarda 1 tane kayısı yersen Milletvekili, 2 tane yersen Başbakan,3 tane yersen Cumhurbaşkanı olursun derler. Bizde kendilerine şifa niyetine Kayısı ikramında bulunduk.Tabii her ne kadar Körfezimizdeki  Zeytin ve Zeytin yağı kadar olmasa da kayısımızın da birçok hastalığa iyi geldiğini biliyoruz..Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”dedi.


Belediye Başkanı Kılıç ise” Malatyalılar derneğinin bu nezaket ziyaretlerinden dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Bizlerde Belediye olarak dernek çalışmalarınız da kültürel faaliyetleriniz de yanındayız. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız.Bizler için nereli olduğumuz değil nerede doyduğumuz önemli.” Şeklinde konuştu.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı