Malkoçoğlu Biga Kaymakamına portre çizdi.

Malkoçoğlu Biga Kaymakamına portre çizdi.

Ünlü Aktör Cüneyt Arkın Okçuluk sporuna katkıları nedeniyle, Kaymakam Fatih Genel`i kendi anlayışına göre ödüllendirdi.


Bandırma MANŞET- Hasan AKAR

Türk Tarihi`nin efsane kahramanlarını canlandırarak beyaz perdeye taşıyan ünlü AktÖr CüneyT Arkın, etkisinde kaldığı rollerin büyüsü ile yaşamaya devam ediyor.
Geçkin  yaşına rağmen Karete sporları, Kılıç, Eksrim ve Atlı sporlara büyük ilgi duyan sanatçı, Bu anlamda Biga`da Sancak beyi Osmanbey adına düzenlenen Uluslararası geleneksel Okçuluk müsabakalarına katkısı nedeniyle Biga kaymakamı Fatih genel`in portrelerini çizdi.

Ünlü Aktür Cüneyt Arkın daha önce dört yıl Havran`da görev yapan ve  yaptığı hizmetler ile toplumun tüm kesiminin büyük sevgisini kazanan Biga Kaymakam Fatih Genel`i İstanbul daki evinde konuk ederek ona hazırladığı portreleri armağan etti.
Malkoçoğlu tiplemesinin ünlü karakteri Cüneyt Arkın, Kaymakam Fatih Genel`in daveti üzerine Biga Sancak Beyi Osman Bey, Uluslararası Geleneksel Okçuluk Müsübakalarına katılarak, yarışmalara kendine özgü üslubuyla sıra dışı renk katmıştı.
Biga daki Uluslararası Okçuluk müsabakalarını onurlandıran Duayen Sanatçı Cüneyt ARKIN`da bu davetin altında kalmayarak Kaymakam Fatih Genel`in at üzerinde ok atarken çekilmiş fotoğrafını,yağlı boya ve karakalem olmak üzere iki ayrı çalışmayla portreleştirerek İstanbul`daki evinde hediyesini takdim etti.
Kaymakam Genel`i İstanbul daki  evinde ağırlayan Cüneyt Arkın resimleri Büyük zevk alarak yaptığını ifade ederek, Okçuluk sporuna verdiği katkı nedeni ile  Kaymakam Fatih Genel`e teşekkür etti.
Kaymakam Genel  bu anlamlı hediyelerden dolayı şükranlarını sunarken resimleri odasının en güzel yerinde sergileyeceğini belirtti.
ARKIN;  KAYMAKAM BEY OKÇULUĞA BÜYÜK DESTEK VERİYOR .``
Ünlü karakter Oyuncusu Cüneyt Arkın yaptığı açıklamada ``Kaymakam bey atasporumuz okçuluğa büyük destek veriyor, Atasporu olan okçuluk unutulmak üzeri iken Kaymakam bey görev yaptığı ilçelerde düzenlediği etkinlikler ile bu sporumuzu yaşatmak için elinden geleni yapıyor. Havran`da düzenlediği turnuvaya sağlık
sebeplerim nedeniyle katılamadım ancak Biga`dakine katılabildim, bu anlamda kendisine her türlü desteği vermeye hazırım böyle çalışkan başarılı idareciler az bulunur.`` diyerek Kaymakam Fatih Genel`e övgüler yağdırdı.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli