Malta Deresi projesi başladı

Malta Deresi projesi başladı

Bandırma Belediyesi, ?Malta Deresi? projesini başlattı.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, DSİ´den gerekli onayı alarak bölgede zemin düzeltme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Bölgede rekreasyon, park ve yarışma alanları oluşturacaklarını belirten Mirza, şunları söyledi:

?Aynı bölgede, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´ne, 2019 yılına dek verdiğimiz halı sahayı da geri alacağız. Ayrıca bölgede bir de çocuk eğlence merkezi oluşturacağız. Bandırmaya çok güzel bir alan daha kazandıracağız.?

/resimler/2018-9/4/0903031311891.jpg

KIRSAL MAHALLELER BİTİYOR

Bandırmaya bağlı kırsal mahallelerde, 4 yılda bir milyon metre karelik parke döşediklerinin altını çizen Mirza, ?Bu 140 kilometrelik yol anlamına gelir? dedi. Yine 4 yıl içinde 250 bin ton asfalt döktüklerine işaret eden Mirza, ?Bu da 130 kilometrelik yolun karşılığıdır? diye konuştu.

Külefli Mahallesi´ndeki çalışmalarını bitirmek üzere olduklarını belirten Mirza, ?Daha sonra Emre ve Kirazlı mahallelerine geçerek tüm kırsal mahallelerimizi tamamlayacağız? dedi.

Kırsal mahallelerde 7 parke ve 2 asfalt ekibinin çalıştığını vurgulayan Mirza, kırsal mahallelerdeki çalışmalar bittikten sonra Paşakent Mahallesi´nde düzenlemeler gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Malta Deresi projesi başladı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli