Manyas ve Gönen MYO fiziksel açıdan rahat

Manyas ve Gönen MYO fiziksel açıdan rahat

Rektör;?Üniversitemize bağlı okullar arasında fiziki açıdan en rahat olanları Manyas ve Gönen´deki meslek yüksek okullarımızdır.?

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ?Üniversitemize bağlı okullar arasında fiziki açıdan en rahat olanları Manyas ve Gönen´deki meslek yüksek okullarımızdır.? dedi.

Manyas Meslek Yüksek Okulu´nda Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sosyal Güvenlik, İş Sağlığı ve Güvenliği; Gönen Meslek Yüksek Okulu´nda ise Bilgisayar Programcılığı, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümlerinde eğitim-öğretim verildiğine dikkati çeken Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir şunları söyledi:

?Bandırma Meslek Yüksek Okulu´muzda Dış Ticaret, Et ve Ürünleri Teknolojisi, Gemi İnşaatı, Gıda Teknolojisi, İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümlerimiz var. Ancak bu okulumuz, Toprak Mahsulleri Ofisi´nin eski binalarında eğitim-öğretim veriyor. Bu okulumuzu da, önümüzdeki dönemde üniversitemizin kampus alanına taşımak istiyoruz.?  ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false