Manyas Belediyespor, Başkan`a konuk oldu.

Manyas Belediyespor, Başkan`a konuk oldu.

Manyas Belediyespor`un yeni Başkanı Tuncay Erdem, kırmızı siyahlı ekibi iş yerinde yemeğe aldı.

Özel GÜR/MANYAS

Balıkesir Süper Amatör lig temsilcisi, Manyas Belediyespor Başkanı Tuncay Erdem, henüz sezon olmamasına rağmen kırmızı siyahlı ekibi kendi işyeri olan Ünal Süt ve Süt mamulleri işletmesinde yemeğe aldı.

Manyas Belediyespor Başkanı Tuncay Erdem’in kulüp ile tanışma yemeğinde Et Sote, Bulgur pilavı, Höşmerim tatlısı, Ünal süt ürünleri imalatı özel güveç yoğurt ve ayran vardı.

Ünal Süt ve Sür Mamulleri işletmesindeki, Manyas Belediyespor yemeğinde Belediye Başkanı Tancan Barçın, Belediye Başkan Yardımcısı ve eski Manyas Belediyespor Başkanı Hasan Demircan’ın yanı sıra ve eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Takımını ve konuklarını işletmesinin kapısında karşılayan Başkan Tuncay Erdem, yaptığı açıklamada Manyas Belediyespor’un idari olarak Belediye alterdanslı olmasına karşın, Kırmızı siyahlı ekibin Manyas’ın bütününe hitap eden bir yapıya kavuşturmak istediklerini,  derin mazisi olan bu camiayı arzu edilen noktaya ancak bu sevgi yumağının getirebileceğine inandığını söyledi.

Başkan Erdem, Manyas Belediyespor ile birlikte sporun arkadaşlık, dostluk ve sevinçlerini paylaşmak istediklerini vurgulayarak, geleceğe yönelik istikrarlı bir Manyas Belediyespor yaratma noktasında da altyapıya önem vereceklerini söyledi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli