Manyas CHP'de oklar Ahmet Duru'ya döndü.

Manyas CHP

Manyas, CHP Belediye Başkan A. Adayı Ahmet Duru çalışmalarını sürdürdüğü kırsal mahallelerde büyük ilgi ile karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Manyas Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Duru 2024 yılına da hızlı bir başlangıç yaptı. 

Kırsal Mahalle ziyaretleri ile saha çalışmalarına devam eden Ahmet Duru, Haydar, Eskiçatal, Kızık, Kapaklı, Cumhuriyet ve Koçoğlu mahallerinde parti üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

“Seçimler CHP’nin Zaferi İle Sonuçlanacak” 

Gittiği ziyaretlerde kahvehane buluşması yapan CHP Aday Adayı Ahmet Duru, mahalle sakinleri ile siyasi gündem ve yerel seçimler üzerine sohbet etti. Yerel seçimlerin CHP’nin zaferi ile sonuçlanacağına inandığını belirten Duru, "Her ne olursa olsun ön seçimle seçilecek olan adayımızın hep beraber arkasında duracağız" dedi. 

Duru, ziyaretlerinde şu açıklamalarda bulundu: “Ön Seçim öncesi değerli üyelerimizi ziyaret etmeye devam ediyorum. Üyelerimizin taleplerini dinliyorum. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek görüşlerini alıyorum. Bu sürecin sonunda kazanan Manyas, kazanan CHP olacaktır. İlk günden beri gözlemlediğim, projeler üretilme süreçlerinde halkımızın fikirleri, düşünceleri ve eksiklikleri sorulmamış. Ne çok ihtiyacımız varmış birlikte üretmeye, konuşmaya, birbirimizi dinlemeye. İşte bu yüzden sosyal ve şeffaf belediyeciliğin mimarı olmak için yola çıktım. Bunu birlikte başaracağız.”



Anahtar Kelimeler: Manyas ' oklar Ahmet ' döndü.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı