Manyas Hamamlıda cinayet.

Manyas Hamamlıda cinayet.

Şizofren evlat annesini öldürüp bahçeye gömdü.




Manyas Hamamlı köyünde oturan 70 yaşındaki Müceyla Engin`in cesedi evinin bahçesinde gömülü olarak bulundu. Ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adlı Tıp Kurumu`na gönderilirken, yaşlı kadının birlikte yaşadığı şizofreni hastası olduğu bildirilen 45 yaşındaki oğlu gözaltına alındı.

Hamamlı Köyü`nde oturan Müceyla Engin, eşi 2 yıl önce bir yaralama suçundan hapse girince şizofreni hastası oğlu Mehmet Engin ile yaşamaya başladı. 2 kız ve 1 erkek çocuğu olan ve cilt kanseri tedavisi gören Müceyla Engin, Kurban Bayramın `nın dördüncü günü 9 Kasım`dan itibaren görülmeyince evli olan kızları Nazlı Çakır ve Emine Ercan eve gelerek ağabeyleri Mehmet Engin`den annelerini sordu. Mehmet Engin`in annesinin hastaneye gittiğini söylemesi üzerine şüphelenen Emine Ercan, oğlu Ramazan ile ağabeylerinin evde olmadığı bir saatte bahçeyi dolaştı. Bahçe kenarında kazılı bir yer olduğunu gören Ramazan Ercan, toprağı eşelerken kullandığı kürek anneannesinin parmaklarına takıldı.

Olayın jandarmaya haber verilmesi üzerine yaşlı kadının üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmayan cesedi, 80 santimetre derinliğindeki çukurdan çıkarılarak, otopsi için Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Olayla ilgili Mehmet Engin gözaltına alındı. İfadesinde, "Annem hastanede" diyen Mehmet Engin`in suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli