Manyas Romanlarla Şenlendi

Manyas Romanlarla Şenlendi

8 Nisan Dünya Romanlar gününde Manyas`ta buluşan Romanlar yeri göğü oynattı.






Manyas, manyas olalı böyle şenlik görmedi
8 Nisan ılık bir bahar günü CHP`nin ilçe kongresi ile konuklarını ağırlayan Kuşcenneti diyarı Manyas Akşam`da Roman dostlarına ev sahipliği yaptı.

Manyas Romanlarının organize ettiği, Manyas belediye başkanlığının katkı verdiği Dünya Romanlar günü şenliği, Manyas Cumhuriyet alanında yapıldı.

Gün boyu süren çalışmalar gece yerini tatlı bir Ritme bırakırken, Başta Manyas protokolü olmak üzere Manyas halkı, Manyas Romanları ve çevre il ve ilçelerden gelen konuklar sıra dışı bir akşama şahit oldular.

Sanatçılar geçidini andıran gecede, Manyas belediye başkanı ile geceye konuk olan Sarıköy belediye başkanı Ali Yeşildağ Roman dostu ilan edilirlerken, Manyas Belediye başkanı Hasan Kahraman Roman dernekleri konfederasyonu başkanı`na katkıları nedeni ile Kuşcenneti Manyas`ın otantik Göl ve balıkçı tekneleri tablosunu armağan etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Roman havalarının kıvrak ritmine kapılan belediye başkanları ve bazı protokol üyeleri pite fırlayıp göbek attılar.

Manyas Belediye başkanı Hasan Kahraman yaşanan etkinlikten son derece keyif aldığını gelecek yıl 8 Nisan`ı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı