Manyas Ziraat Odası genel kurulu yapıldı.

Manyas Ziraat Odası genel kurulu yapıldı.

Süleyman Dönmez’in divan başkanlığında gerçekleşen Manyas Ziraat Odası seçiminde tek liste ile gidilen meclis ve Yönetim kurulu seçiminde 21 kişilik oda meclisi ile 7 kişilik yönetim kurulu belirlendi.

Manyas Ziraat Odasında bugün yapılan meclis seçimlerinde yönetime tek liste ile gidildi.

Kudret Özden tarafından hazırlanan 21 kişilik mecliste Salih Sevinç, Cemal Çelkin, İlgin Çetinkaya, Ceyhun Çakır, Ergün Kara, Fatih Yüksel, İhsan Pilaz, Bilgi Eser, Refik önral, Kadir Turhan, Serkan Üstündağ, Remzi Gündoğan, Hasan Karanfil, Hakan Özel, Zeki Sarıaltın, Cemalettin Süzen, Faruk Kilercioğlu, Tayfun Piliç, Aydın Sencer, İbrahim Cicibaş yer aldılar.

Manyas Ziraat Odası Meclisi ilçe seçim kurulu nezdinde gerçekleştirilen 21 kişilik meclis seçimi ardından yine ilçe seçim kurulu nezaretinde 21 kişilik meclis tarafından 7 kişilik tönetim kurulu seçimi yapıldı.

Buna göre 7 kişilik Manyas Ziraat Odası yönetimi Kudret Özden, İhsan Pilaz, Ceyhun Çakır,Salih sevinç, Ergün Kara, Fatih Yüksel ve İlgin Çetinkaya'dan oluştu.

Manyas Ziraat Odasında gerçekleşen Genel kurulda 21 kişilik Oda Meclisi ile 7 kişilik Oda yönetimi ilçe seçim kurulu nezdinde yapılan oylama ile tespit edilirken, Meclis Başkanı, meclis Başkan vekil, Oda Başkanı ve Oda Başkan vekillikleri seçimi ise yönetmelik gereği 15 Şubat'ta yapılacak görevlendime ile tespit edilecek.
 



Anahtar Kelimeler: Manyas Ziraat Odası genel kurulu yapıldı.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı