Manyas'a 2 dahiliye uzmanı atandı.

Manyas

Hafta içinde iki dahiliye uzmanı Manyas Devlet Hastanesine atanarak görevlerine başladılar.

Başhekim Murat Atlı’nın Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne atanması, daha sonra da ikinci dâhiliye uzmanı Mesut Yılmaz’ın ise yan dal onkoloji uzmanlık eğitimi için Sakarya Üniversitesi Hastanesine gitmesiyle Manyas Devlet Hastanesinde dahiliye uzmanı kalmamıştı. 

Hafta içinde iki dahiliye uzmanı Manyas Devlet Hastanesine atanarak görevlerine başladılar. 

Ayni hafta içerisinde göreve başlayan doktorlardan Büşra Güleç, Bandırma doğumlu olup, ilköğretimini Bandırma Hürriyet İlköğretim okulunda, lise eğitimini ise Balıkesir Fen Lisesinde tamamlayarak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2018 yılında mezun olmuştu. 

Bandırma İlçe Sağlık Müdürlüğünde pratisyen hekim olarak görev yapmış, uzmanlık eğitimini ise İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesinde alan Güleç, uzman olarak ilk görev yeri olarak Manyas’a atandı.

Kübra Bahar Baykan ise Balıkesir doğumlu. Ali Hikmet Paşa İlköğretim Okulunu bitirdikten sonra Balıkesir Fen Lisesine gitmiş, daha sonra ise Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2018 yılında mezun olduktan sonra İvrindi Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak göreve başlamıştı. 

TUS sınavı sonrası Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimini aldıktan sonra ilk görev yeri olarak Manyas Devlet Hastanesine atanan Kübra Bahar Baykan ve Büşra Güleç'e yeni  görevlerinde başarılar diliyoruz. Süleyman Özaydın-Manyas



Anahtar Kelimeler: Manyas' dahiliye uzmanı atandı.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı