Manyasspor Şampiyonluğa kilitlendi

Manyasspor Şampiyonluğa kilitlendi

1.Amatör Küme`nin 4x4 lük lideri Manyas Belediyespor`un hedeflerinde şaşma yok






Bir zamanlar yetiştirdiği futbolcularla adını duyuran Manyas uzun bir aradan sonra alt yapıya dayalı istikrarlı bir takım kurmanın başarısını tüm kasaba olarak yaşıyor.

1.Amatör kümede dört hafta üst üste kazandığı dört galibiyetle gruptan koparak emin adımlarla Süper lig yolunda ilerleyen kırmızı beyazlı ekibin ana kademesi ile yazarımız Zeyyat Saygın konuştu.

Başkan Hasan Demircan, Yönetim kurulu Futbol şubesinden sorumlu genel Kaptan Hüsnü Hoşgör, Antrenör Harun Sayraç ve Takım Kaptanı Erhan Gözel yazarımız Zeyyat Saygın`a anlattı.

İşte Manyas`taki başarının seyir defteri, Saygın sordu onlar açık yüreklilikle yanıtladı.




Hasan Demircan (Manyas Belediye Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı) Manyas Belediyespor Başkanı

Manyas Belediyespor Başkanı Hasan Demircan Manyas`da spora olan özlemin giderilmesi noktasında Belediye olarak başlattıkları çalışma sonucu, mevcut yönetim ile yapılan temaslar sonrası kulübü genel kurulda teslim alarak isim değişikliğine gidip adını Manyas Belediyespor olarak değiştirdiklerini ve bu çatı altında Futbol`un yanı sıra Karate okulu açtıklarını, yakın gelecekte ise açılımlarına Basketbol dalını eklemek olduğuna işaret etti.
Başkan Demircan`ın geniş açıklaması Videomuzda




Hüsnü Hoşgör adı Manyasspor ile anılan emektar bir futbol adamı, Manyasspor`un her kademesinde önemli görevler üstlenmekle kalmayıp, Bonservisli teknik adam olarak görev aldığı yeni yönetimde Manyas Belediyespor`un Futboldan sorumlu başkan yardımcısı olarak elini taşın altına koymuş bir deli yürek.

Hoşgör spor adına yaşanılan olumsuzlukları silme noktasında hiçte Hoşgörülü olmamış ve Manyas`ın bu noktadaki yanlış tanınma imajını
silene dek mücadelesinden ödün vermemiş bir isim.

Hoşgör Manşet`e yaptığı açıklamada beyninde şekillendirdiği futbol koordinatlarının Manyas ile sınırlı değil, bölge furbolu adına bütünlük yaşanmasından yana, bu birlikteliğin yaşanması sonrası biliyor ki, Bölge kulüplerinin daha heyecanlı, daha arzulu ve daha fazla sporcu yetiştirerek kendi takımlarında öz be öz evlatlarının oynamasına olanak tanınacak .
Bu sıçrama spor olan taraftar desteği ve spor alanlarına olan susamışlığı yeniden gündeme getirerek.

Bu aşama sektör olan futbolun bölge gençlerine büyük potansiyel oluşturacağı gibi, yine bölge takımlarının daha küçük bütçelerle, daha güçlü takımlar yaratmasına vesile olacak.

Bu düşüncenin yaşama geçmesi ise en çok kulüpler arasındaki dostluk ve kardeşliği körükleyerek spor alanlarındaki taraftar olumsuzlukalarının yerini şarkıların söylendiği arenalara bırakacak.

İşte arkadaşımız Zeyyat Saygın`ın sorularını açık yüreklilikle yanıtlayan Manyas`ın spor efsanesi Hüsnü Hoşgör`ün samimi yanıtları.
Videomuzda izleyin...




Harun Sayraç (Manyas Belediyespor Antrenörü)

Kaliteli bir futbol yaşamı sonrası futbolu bırakma zamanı geldiğinde bu bilgi ve birikimini teknik adam fıfatı ile sürdürme kararı alan genç Teknik Direktör Manyas Belediyespor ile anlaşma sağladığında hedeflerini peşin olarak belirlemiş.

Yönetim kurulu masum ve gerekli bu talepleri karşılaması ardından genç spor adamı oluşturduğu takımına ilk koordinatlarını vermiş.

`` İlk 4 karşılaşma da 4x4 yaptığımız takdirde hedeflerinizi %50 tutturmuş oluruz, Bu da bizi istediğimiz şampiyonluğa taşır.``

Evet dört karşılaşma sonrası 4x4 yapan Manyas Belediyespor`un ısrarcı ve istikrarlı spor adamı Harun Sayraç ile spor otoritemiz Zeyyat Saygın konuşuyor.

İşte spor kolejlerine ders olacak bir söyleşi coğrafyanın ıssız bir köşesinde ki kasaba takımını sevgi ve heyecanla yoğurarak başarıya konuşlandıran teknik adamın rüya olmaktan çıkan idealleri.

Manyas Belediyespor`un altyapıya dayalı geleceğe umutla bakan ısrarı ve istikrarlı yükseliş öyküsü Yazarımız Zeyyat Saygın sordu genç spor adamı Harun Sayraç yanıtladı.

Videomuzda izleyin.





Erhan Gözel (Manyas Belediyespor Kaptanı)

Elbette hayalleri olmayan kahraman olamaz Manyas Belediyespor`un mütevazı Kaptanı Erhan Gözel`de kırmızı siyahlı formanın idealistlerinden.

Manyas`ta yetişip büyümenin belli bir kuralı var, Her kim bu diyardan aleme uçup giderse geldiği diyar ile anılmış.

İsimler bahse konu olduğunda sıralanıveriyor tek tek, geriye dönüm baktığımız da her bir kendi alanında şöhret isimler ve geçtiğimiz bahar`da verilen bir resepsiyon ile önemli bir çoğunluğu Manyas`ta bir araya gelmiş ve kendi aralarında şöhretler karması olarak dostluk maçı yapmışlar.
Bu ilk olmuş ancak organizasyon öylesine benimsenmiş ki, Manyas`ın kurtuluşu olan 14 Eylül`de bu buluşmaları gelenekselleştirmeye karar vermişler.

Dünün şöhretlerinin böylesine özel bir nedenle bir araya gelmesi, kendilerinden sonra gelecek nesle de örnek olmuş işte bu örneklerden birisi de Manyas Belediyespor`un Kaptanı Erhan Gözel, Spor`dan kardeşlikten ve dostluktan dem vurarak belirlediği koordinatlarını ekonomik çizelgeler yöneltildiğinde topu taca atıyor.

``Miktar yok, Manyas var, İhtiyaçlarımız karşılanıyor`` diyor genç kaptan Evet belki efsane olmanın tek kuralı da bu, geleceği parasal paranoya endeksleyen nice şöhretlerin isimleri elbette bugün hatırlanmıyor.

Sektörel anlamda kara bir leke gibi spor dünyasını saran bu kanser yeşil sahalardaki önemli çoğunluğu girdabında eritirken, Manyas`taki agabeylik düsturu bu hastalığın serhat diyarı Manyas`ta elimine etmiş durumda.

İşte bunun günümüzdeki örneklerinden Kaptan Erhan, Yazarımız Zeyyat Saygın ile yaptığı sıcak ve samimi söyleşisinden anlıyoruz.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli