Manyasspor`dan muhteşem gece

Manyasspor`dan muhteşem gece

Kırmızı siyahlı ekibin Bandırma`daki Şampiyonluk gecesinde herkesin kalbi Manyasspor için attı.




Balıkesir
Süper Amatör küme`nin yeni ekibi Manyas Belediyespor Bandırma gerçekleştirdiği Şampiyonluk gecesinde herkesin kalbi Manyasspor için attı.

Manyas Belediyespor`un Bandırma`daki Şampiyonluk gecesinde Manyas`ın siyasi, ekonomik ve sosyal çevresi yanı sıra Bandırma`nın sosyal, ekonomik ve siyasi çevreside bu geceye konuk oldu.

Manyas Belediyespor`un Esin düğün salonundaki Şampiyonluk kutlamasında salon kırmızı, siyah ve beyaz balonlarla süslendi.

Özellikle küklü takımın geldiği noktada emek ve payı yadsınmayan iki önemli isim Merhum Şaban Sarıhan ile Ali Aydın`ın resimleri en üst noktaya asıldı.

Kırmızı siyahlı ekip ahte vefada bununla kalmadı. Hazırladığı plaketlerle Manyas Belediyespor`a dünden bugüne katkısı olan tüm yardımseverleri taltif etti.

Manyas Belediyespor`un sıra dışı Şampiyonluk gecesinde, gecenin en önemli armağanı Şampiyon takımın forması idi.

Açık arttırma ile ihale edilen Kırmızı Siyahlı formayı 5 bin tl ye Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı aldı.

Şampiyon Manyas Belediyespor`un görkemli kutlama gecesi daha sonra Bandırma Evren müzikhol`ün müzik grubu eşliğinde sahne alan Bahar dinleyenlere eşsiz bir gece yaşattı.



İşte şampiyon Manyas Belediyespor`un arkasındaki yönetim gücü



Ekrem İlkbay, Belediye Başkanı Hasan Kahraman, Manyasspor Başkanı Hasan Demircan, Yönetim kurulu üyesi ve efsane kaptan Hüsnü Hoşgör, Manyas Belediyespor Antrenörü Harun Sayraç. 



2012-2013 1.Amatör Küme Şampiyonu Manyas Belediyespor Yönetimi,
ve Futbolcuları



2012-2013 Şampiyonu Manyas Belediyespor liglerde örneği az görülen bir başarı, namağlup şampiyon olurken başarısını takım içindeki birlik ve beraberliğin yanı sıra, Yönetim ve Teknik kadronun özverisi ile taçlandırdı.



Manyas Belediyespor 2012-2013 grur tablosu tün ekibi ile tarihe geçti.



Var oluşun bir mazisi vardı. İşte o noktada Manyas`a spor dünyasını kazandıran isimler elbette böyle bir gecede taltif edilmeliydi. Şampiyon`da öyle yaptı ve Manyas Belediyespor`a maddi veya manevi katkıda bulunan Merhum M.Şaban Sarıhan`ın yerine oğluna, Merhum Ali Aydın`ın yerine abisi İrfan Aydın`a daha sonra ise İsmail kaba, İbrahim Canbay, Aptullah Tunca, Rafet çara, Recei Erden, Sadettin Şen, Necmi Çetin, Bilal Yücel, Sami Varlı, Cemal Ertunç, Belediye Başkanı Hasan Kahraman, İlgenel Meclisi üyesi Serdar Erçel, İdris Çetin, Mehmet Karaman, Cemal Soyyılmaz, Günaydın Özdoğan, Semih Keleş ve İsmail Okta onur plaketleri ile taltif edildiler.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı