Manyas´ta cinayet

Manyas´ta cinayet

Oğlunu döven kişiyi av tüfeği ile öldürdü

Manyas Maltepe Mahallesi Değirmendere ile Set boyu caddesinin kesiştiği yerde bulunan tekel büfesi yanında meydana gelen olayda Manyas´ın kırsal Erecek Mahallesinden Yücel Arslan (41) yine ilçenin kırsal Çataltepe Mahallesinden Zafer Yılmaz´ı av tüfeğiyle öldürdü.

/resimler/2019-7/21/1314079224422.jpg

Edinilen bilgiye göre daha önce maktul Zafer Yılmaz´ın, Yücel Arslan´ın oğlu 14 yaşlarında ki Murat´ı dövüp, telefonunu kırdığı iddiası ile kendisine tepkili olduğu, Arslan´ın bir arkadaşıyla ava gittiği dönüşte arkadaşının içki almak için tekel büfesine girdiğini bu esnada maktulün de tekel büfesinden çıktığını ve onu görünce av tüfeğiyle iki el ateş ettiği açıklandı.

Görgü tanıkları Zafer Yılmaz´ın kendisini kurtarmak için kaçmaya çalışan araca binerken kapının önüne yığıldığı söyledi.

Görgü tanıkları hemen sağlık ekiplerine haber verdiler. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme de Zafer Yılmaz´ın öldüğü belirtilirken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Evli olan Zafer Yılmaz´ın Çataltepe Mahallesinde çiftçilik yaptığı, zanlı Yücel Arslan´ın ise iş makinesi operatörü olduğu maktulün oğlunu dövüp, telefonunu kırdığı için vurduğunu belirtilirken pişman olduğunu açıkladığı öğrenildi. Olayla ilgili Manyas Savcılığınca soruşturma başlatıldı.

/resimler/2019-7/21/1314310318597.jpg

Edinilen bilgilere göre Arslan´ın tamirci çırağı olarak çalışan oğlu Murat´ın geçen hafta maktulün köyü olan Çataltepe´ye annesini mevlide götürdüğü burada arkadaşlarıyla oynarken, Zafer Yılmaz´ın kızının da aralarında olduğu bir gurup yine kendi yaşlarında ki çocuklara taş atıp, çocukça şakalar yaptıkları bunu gören Zafer Yılmaz´ın çocukları bu bölgeden kovduğu Murat Arslan´a ise (Seninle daha sonra görüşürüz) diye tehdit ettiği, bu olaydan iki-üç gün sonra Zafer Yılmaz´ın iki arkadaşıyla beraber Peynirkuyu Mahallesi yol kenarında alkol alırken, Murat Yılmaz´ın iş dönüşü motosikletiyle köyüne giderken yolu üzerinde bulunan Peynirkuyu Mahallesinden geçerken maktul Yılmaz´ın Murat´ı yakaladığı ve dövüp, telefonunu kırdığı belirtildi.

Yücel Arslan çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanıp, Bandırma cezaevine gönderilirken, Zafer Yılmaz´da ikindi namazı sonrası Çataltepe Mahallesinde defnedildi.

 Süleyman Özaydın/MANYAS



Anahtar Kelimeler: Manyas cinayet
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli