Manyas´ta ince, ince esti.

Manyas´ta ince, ince esti.

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Manyas´ta

Manyas ilçesinde Millet ittifakının ortak adayı olan CHP´li Belediye Başkanı ve Başkan adayı Tancan Barcin´e destek için ilçeye gelen Muharrem İnce vatandaşlara seslendi.

İnce beraberinde Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve CHP eski Milletvekili Namık Havutça ile birlikte Manyas´a geldi.

/resimler/2019-3/24/2317499581545.jpg

İlçede çarşı içerisinde bulunan bir kahvehane önünde Manyaslılara seslenen Muharrem İnce "Soğana muhtaç bir Türkiye olur mu ya! Bundan 20 yıl önce ilkokulda çocuklara neyi anlatırdık, Türkiye Dünya´da kendi, kendine yeten yedi ülkeden birisidir. Soğanı İran´dan, Mısır´dan alıyoruz, ithal edeceğine Karacabey çiftçisine ver de onlar üretsin. Sirbistan´dan et alıyorsun, versene bunu Manyaslıya, üretsin. Varlık kuyruğu olur mu? Zengini siz hiç kuyrukta görüyor musun? Üretmeyen bir Türkiye, yoksul bir Türkiye olur. Etliye, sütlüye karışmayayım dersen yanlış yaparsın. Sen Adapazarı´nda ki tank palet fabrikası satılırken Manyas´ta bana ne dersen, bugün sen belki yardım bulabilirsin, ama çocuğun yarım bulamaz sonra, çocuğunun hakkını yersin." Ezana ıslık çalındığı iddiasına ise sert çıkan İnce, kimsenin ezana saygısızlık yapmayacağını söyledi. Tarımda teknolojinin hızla geliştiğini,10-15 yıl sonra Dünya´da korkunç bir teknolojik değişim olacağı sözlerine ekledi.

"Milletin bir kısmına nasıl zillet ittifakı dersin, buradan hep beraber çıkalım, bunu başarabiliriz. Ülkemizin her şeyi var, şimdi ne diyorlar sırat köprüsünden geçme garantisi veriyorlar. Sırat köprüsü Allah´ın köprüsü, bunu söyleyen AK Partililere şunu söyleyin (şu Recebin köprüsünden bir beleş geçiriver) deyin.

"Bunu sorun, bunu sormazsan yoksulluktan kurtulamazsın." İnce konuşması sonrası vatandaşların sevgi gösterileri arasında Manyas´tan ayrıldı.

/resimler/2019-3/24/2317041143618.jpg



Anahtar Kelimeler: Manyas ince ince esti
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı