Manyas`ta dostluk yemeği

Manyas`ta dostluk yemeği

Göbel sporlu voleybolcu kızlar aileleri ile Manyas ilçe milli eğitim müdürülüğü Dostluk yemeğinde buluştu.

Göbel spor Kulübü Mahalli ligde Voleybol dalında da mücadele etmekte olduğundan geçen yıl 2013-2014 sezonun da ilk faaliyetlerin başlayan 15 kişilik voleybolcu sporcu kızlar ile maçlarını tamamladılar. 2014-2015 sezonun da ise Gençler ve Yıldızlar kategorisinde bu yıl da mücadele edecekler. Maçları Ocak ayında başlayacak.

Göbel sporun bazı sporcuları Manyas Bölgesindeki okullarda Eğitimlerini gördüklerinden Manyas Milli Eğitim Müdürlüğü de bu sporculara destek vererek katkı da bulundu. Milli Eğitim Müdürü Yüksel DEMİR ve ekibi; Kudret EGEN Spor ilçe müdürü, Uğur YAĞMUR Şb. Md, Fethi GÜVEM Şb. Md, destek verdiler. Göbel Spor Başkanı İbrahim PAMUKÇU ve Göbel Spor Kız Voleybol takımı koçu; Osman Kadir BİÇER ve Manyas İlçe Milli Eğitim Personeli ile birlikte sporcu kızlarımızın ailelerinin kaynaşmasını sağlamak için Manyas Öğretmen evinde bir dostluk yemeği verdiler.

Manyas ilçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel DEMİR sporcuların ailelerine konuşma yaparak çocuklarınızın her tür sorunu ile ben ve yardımcılarım mutlaka ilgilenecek ve çözüm bulacağız dedi. Sporcu kızların da sorunlarını dinleyen DEMİR bizim okullarımızda başarılı olan sporcularımıza bölgesel olarak her tür yardımı yapmaya devam edeceğini belirtti. Voleybolcu kızlar da isteklerini Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir’e ilettiler.

 

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı