Manyas`ta Egemenlik coşkusu

Manyas`ta Egemenlik coşkusu

"Manyas okuyor-2"projesi kapsamında ödül alan Manyas Lisesi öğrencisi Elif Kara, Elif Özerk ve Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Can Bağrıaçık`a ödüllerini Vali yardımcısı Günay Özdemir verdi.






23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Manyas`ta da çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
Sabah kamu kurum ve kuruluşların Atatürk Anıtına çelenklerini sunmasının ardından, törenlere Manyas şehir stadında devam edildi.  

Marşının okunması ile başlayan etkinlikler, Balıkesir Vali yardımcısı Günay Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Şeref Selam ve Belediye Başkanı Hasan Kahraman`ın öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Durmuş "Bu aziz milletin evlatları olarak övününüz" dedi.
Bir öğrencinin başkanlığında tüm öğrenciler, öğrenci andını okudular. Atatürk ve İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerinin okuduğu şiirler sonrası ise her iki okulun halk oyunları ekiplerinin Trakya ve Ege yöresi folklorundan örnekler sundular.

Törenler kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Manyas okuyor-2"projesi kapsamında ödül alan Manyas Lisesi öğrencisi Elif Kara, Elif Özerk ve Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Can Bağrıaçık`a ödüllerini Vali yardımcısı Günay Özdemir verdi.

Kutlama törenlerinin ardından protokol üyeleri final tablosu önünde anı fotoğrafı çektirdiler.






 











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli