Manyas`ta erken final

Manyas`ta erken final

Gönen deplasmanından firesiz dönen Manyas Cumhuriyet alanında halay çekti






1.Amatör Küme`nin nagmağlup lideri Manyas Belediyespor Şampiyonluk mücadelesinde 9x9 galibiyetle noktaladığı ilk yarının ardından bu unvanını devam ettirme noktasındaki beklentisini Gönen deplasmanında gerçekleştirince haklı sevincini Manyas Cumhuriyet alanında halay çekerek kutladı.


Manyas Belediyespor Gönen`de  Tayfunspor`u 4-0 gibi farklı skorla yenmesi ligdeki engellerin aşılması anlamını yaşıyordu ve öylede oldu.

Şampiyonluk yolunda engeli kalmayan Kırmızı Siyahlı ekip zafer kazaandıkları maçın çamurlu fırmalarını çıkartmadan, kendilerini Gönen de destekleyen bir grup taraftarı ile birlikte geldikleri Manyas`ta kutlama yaptılar.

Manyas Belediye Başkan yardımcısı ve Manyas Belediyespor Başkanı  Hasan Demircan tüm futbolcuları verdikleri onurlu mücadeleden dolayı kutlayarak spor arenasında uzun yıllar sonra yeniden Manyas`ın ismini taçlandırdıkları için futbolcu ve teknik kadroyu tek tek tebrik etti.

Demircan futbol olgusunu altyapıya dayalı olarak bilinçli bir şekilde geleceğe taşımak adına Belediye olarak ellerinden gelen çabayı göstrecekleri mesajını verirken Manyas`ın geçmişte olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da adını sporla öne çıkartacağını söyledi.

Manyas Belediyespor mücadele ettiği 1.Amatör Küme Marmara Grubunda son yılların kırılması güç rekorunu kırdı ve 10 karşılaşmada 10 galibiyet alırken rakip kale ağlarını tam 44 kez havalandırdı. Manyas Belediyespor buna karşılık ise kalesinde sadece 5 gol gördü.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli