Manyas`ta kep töreni

Manyas`ta kep töreni

Manyas Meslek Yüksek okulu 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı üçüncü Mezuniyet Töreni

Manyas Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı üçüncü Mezuniyet Törenine Manyas protokolü, Bandırma İİBF Dekan yardımcısı Doç. Dr. Sedat ÖKSÜZLER, Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Osman ÇENET, Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürü Sedat YUMUŞAK,  Prof. Dr. Erdoğan KOÇ. Yard. Doç. Dr. Metin ULAKÖY ve çok sayıda veli katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından mezuniyet ile ilgili konuşmayı Yüksekokul müdürü Yard. Doç. Recep KILIÇ ve kurucu müdür Yard. Doç. Osman ÇENET yaptı.

2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde okulun Sosyal Güvenlik Programını birinci olarak tamamlayan Emin BOYACI birincilik nişanını Yüksekokulun kütüğüne çakıp ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye geçti.

Boyacı,‘’Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplanmış bulunmaktayız. 2013-2014 öğretim yılı Balıkesir Üniversitesi Manyas Meslek Yüksek Okulu okul birincisi olarak sizlere hitap büyük bir mutluluk duymaktayım. Beni ve sanıyorum ki tüm arkadaşlarımı şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatıyoruz. Diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz. Başlangıçlar her zaman güzel olmuştur. bitişler ise zor. Tanışmalar heyecanlı ve umutlu iken ayrılışlar acı. Sizden bir şeyler kalır geride. Kırılan kalbinizden bir parça mı, yoksa sevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı? Şimdi nice anılar ve güzel duyguların eşliğinde gururlu ve bir o kadar da hüzünlü bir şekilde okuluma veda ediyorum. Bayrağı yeni gelen arkadaşlara teslim ederek, bizlerin yetişmesinde ve olgunlaşmasında büyük rol oynayan başta tüm hocalarımıza ve okul personeline tüm mezun arkadaşlarım adına teşekkürü bir borç bilirim’’ dedi.

Daha sonra okul birincisine hediyesini Manyas Kaymakamı Mehmet ERDEM taktim verdi. Öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından kepler havaya atıldı ve daha sonra gelen misafirlere yemek ikram edildi.                                Özel GÜR- MANYAS



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli