MANYAS`ta ÖĞRETMENLER GÜNÜ

MANYAS`ta ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım Öğretmenler günü Manyas`ta coşku ile kutlandı.

Süleyman ÖZAYDIN-MANYAS

       Öğretmenler Günü Manyas`ta çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçedeki tüm öğretmenler ve emekli öğretmenlerin katılımı ile Manyas Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir yeni göreve başlayan iki öğretmen ile beraber Atatürk Anıtına çelenk sundu.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile buradaki program sona erdi. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan kutlama program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Rehber öğretmen Gizem Aktaş`ın konuşması sonrası Yudum Ülkü adlı öğrenci "Dünya`nın bütün çocukları" şiirini okudu.

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler Ebru Karagözoğlu, Mevlüt Akçaman, Serengül Bayram, Gizem Aktaş, Nurcihan Cangüloğlu, Selma Kurşunoğlu`nun  yemin etmesi sonrası 24.Kasım Öğretmenler günü ile ilgili düzenlediği yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğretmenlerin oluşturduğu müzik gurubunun Vanlı müziği ve öğretmen marşı ile program sona erdi. 24.Kasım. Öğretmenler Günü etkinliklerine Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. İsmet Kürşat Karademir, Belediye Başkanı Tancan Barçin, C. Başsavcısı Hasan Candan, Hakim Faik Yaşar, daire amirleri, STK temsilcileri ve öğretmenler katıldılar. 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı