Manyas'ta yeni atanan Hakim ve Savcı göreve başladı.

Manyas

Manyas Cumhuriyet Başsavcılığı görevini Fatih Ay yürütecek

 Hakim ve Savcılar Kurulu tarafından kura çekimleri yapılarak görev yerleri Manyas’a  çıkan Cumhuriyet Savcıları ve Hakim ilçemiz de ki görevlerine başladılar. 

Manyas Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütecek olan Fatih Ay 1992 Mersin ili Anamur ilçesi 1992 yılı doğumlu olduğunu, Alanya Lisesini bitirdikten sonra Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduğunu, avukatlık stajını Konya Barosunda, hakim-savcı stajını, ise Antalya Adliyesinde tamamladığını, evli, bir çocuk babası. 

Cumhuriyet Savcısı Ahmet Furkan Türker ise 1995 Niğde doğumlu olduğunu, Niğde Anadolu Öğretmen Lisesini bitirdikten sonra Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdiğini belirterek Niğde Adalet Komisyonun da stajından sonra kura sonrası Manyas’a atanan Ahmet Fuat Türker, bekar!

Hakim Mehmet Fatih Topdemir ise  Adıyaman ili Gerger nüfusuna kayıtlı, 1997 yılında İstanbul’da doğmuş, Küçükköy Anadolu İmam-Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra Yeni yüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuş, İstanbul Çağlayan Adliyesinde 2,5 yıl staj sonrası kura sonrası Manyas’a atanan Mehmet Fatih Topdemir, bekar!   (Süleyman ÖZAYDIN-MANYAS)



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı