Manyas´taki kazada sürücü hayatını kaybetti.

Manyas´taki kazada sürücü hayatını kaybetti.

Manyas´ta, şarampole yuvarlanan aracın sürücüsü öldü.

  Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir) (DHA) -Balıkesir´in Manyas ilçesi ile kırsal Darıca  yolunun 7.km.sinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.

/resimler/2019-1/2/1303543413369.jpg

   Dün gece sabaha karşı meydana geldiği sanılan kazada Murat Tekinci (45) 10-M-36012 plakalı toplu taşıma aracı ile  Manyas´ın kırsal Süleymanlı Mahallesine bir arkadaşını bıraktıktan sonra geri dönerken, Manyas´ın kırsal Darıca karayolunun Kızık termal tesislerinin yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle karşı şeride geçerek yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlandığı belirtildi.

Kaza sırasında aracının ön camından dışarı fırlayan sürücü Murat Tekinci´nin yaşamını yitirdiği açıklandı. Kazayı sabah fark eden vatandaşların jandarmaya haber vermesi sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri Tekinci´nin yaşamını yitirdiğini belirttiler. Belediye temizlik işlerinde şoför olarak çalışan bir çocuk babası Murat Tekinci´nın cenazesi olay yerinde Manyas. C. Savcılığı ve Olay Yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları inceleme sonrası Manyas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli