Manyas`tan sonra Havran Fatihspor Süper ligde

Manyas`tan sonra Havran Fatihspor Süper ligde

Havran Fatih Belediyespor 1. Amatör Körfez Lig şampiyonluğu Güre Afrodit Belediye Tesislerinde doyasıya eğlenerek kutladı.





ŞAMPİYON HAVRANSPOR



Havran Fatih Belediyespor 1. Amatör Körfez Liginde erken kazandığı şampiyonluğu Güre Afrodit Belediye Tesislerinde doyasıya eğlenerek kutladı.Teknik Direktörü Yusuf Tanyeri, Bu yolda 2. ncilik yakışmaz. Şampiyonluk yakışır. Demişti. Şampiyonluk kupasını lig bitmeden aldık” dedi.

Havran Fatih Belediyespor 1. Amatör Körfez Liginde erken kazandığı şampiyonluk ile Balıkesir Süper Ligine çıkmanın sevincini Güre Afrodit Belediye Tesislerinde verilen bir yemek sonrası doyasıya eğlenerek kutladı.

Güzel bir çalışma ile kardeşlik ve dayanışma ruhu içerisinde ter atarak bu başarıyı elde ettiklerini açıklayan Havran Fatih Belediyespor Başkanı Metin Pala, Şampiyonluğu alnınızın ak sütü gibi hak ettiniz. Hepinizi kutluyorum” dedi.

‘BU YOLDA 2. NCİLİK YAKIŞMAZ. ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR'

Havran Fatih Belediyespor Başkanı Metin Pala'nın sezon başında bize ‘Bu yolda 2. ncilik yakışmaz. Şampiyonluk yakışır' demişti. İşte biz başarı merdivenlerini tek tek çıktık ve Şampiyonluğu 17. nci maçta 40 puan alıp en yakın rakiplerimizle 12 puan fark atıp şampiyonluk kupasını lig bitmeden aldık” diyen Havran Fatih Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tanyeri, Şampiyon olduk ama biz Havran'a hiç yakışmayan mermer gibi bir sahada maçlarımızı yaptık. Şampiyon olduk. İş son buldu mu? Hayır… Bu şampiyonlukta seyircimizi buladık. Fırsatlar bulutlar gibi çabuk gelir gider. Biz her takım gibi arkamızda destek bekleriz. Seyircimizi eskisi gibi bulduğumuz gün başarılmayacak hiçbir hedef yoktur. Şimdi herkes elini ‘Taşın Altına' koymalı ve bu takım ‘Asansör Takım' olmamalıdır. Havranspor 1923 yılında kurulmuş bir takımdır. Bu takım için başarıyı yakalayan futbolcu kardeşlerimi gözlerinden öpüyor ve kutluyorum” dedi.

EROL KILIÇ'TAN DESTEK SÖZÜ

Havran Fatih Belediyespor'un müsabakalarını yaptığı Havran şehir Stadının bir Süper Lig takımına yakışmadığını söyleyen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Erol Kılıç, saha için destek vereceklerinin sözünü verip, oyuncuları ve tüm ekibi kutladı.

Havran Fatih Belediyespor sporcuları Şampiyonluk Kupasını Balıkesir İl Temsilcisi Erol Kılıç'ın elinden aldıktan sonra müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

KATILIMDA PROTOKOL TAM KADRO

Güre Afrodit Belediye Tesislerinde verilen bir şampiyonluk yemeğine Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Erol Kılıç, Havran AK Parti İlçe Başkanı Emin Ersoy, Havran Fatih Belediyespor Başkanı Metin Pala ile belediyespor oyuncuları ve çalışanları katıldı. 







Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı