Marka böyle olunur

Marka böyle olunur

Mırız Turizm, harikalar diyarı Erdek Land´a eşsiz bir eser daha kattı

 

Türkiye´nin bir çok kentinde hizmet yatırımları bulunan Mırız Turizm AŞ, Erdek Kanava´da hayata geçirdiği Devasa tesis Erdek Land´a şimdide harika bir Aqua Park kazandırdı.

Mırız Turizm, Erdek´te turizmi çeşitlendirme adına bir bir ardına hayata geçirdiği farklı tesislere bukez apayrı bir incelik kattı.

Erdek Kanava´da 100.ooo m2 alan üzerine kurulu devasa Erdel Land´ta Gezi ve Yarış atları, Hayvan ve  ünlü heykelleri, Dünya ormanlarından seçme Hayvanat Bahçesi, 6 ayrı havuz, Harikalar diyarı Lunapark, Doğal su arkları, Dogal çim futbol sahası, 2 ayrı Garden Düğün salonu, Fast Food lar, otopark ve kompleks´e ait muhteşem camii ile Türkkiye´nin yanı sıra bir çok ülkede bulunmayan devasa kompleks´e şimdide eşi benzeri olmayan Aqua Park ilave etti.

/resimler/2016-7/10/1550321881307.jpg

İş adamı Hacı Osman Mırız, kendi düşüncelerini projelendirdiği devasa yeni Aqua Parkta yok, yok...

Tantuni tavasına benzeyen, İki kademeli oval havuzda insanlar ilk bölümde su içinde bulunan şezlong´larda güneşliyor. Sudan kayarak ulaştığı havuzda 7/24 deşarj olan su tüm olumsuzluklara karşı dezenfekte edildiği için her hangi bir kuşkuya mahal bırakmıyor.

Ünlü masal kahramanı Gulliver büstü ile bütünleşen yeni devasa  Aqua park beklentilerin ötesinde tatil keyfi yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Kendi yüreklerinde taşıdıkları korkusuz kahramanlıkları, burada gerçekleştirme olanağı bulan tatilciler onlarca mt yüksekten havuza parande atarak anılarına yeni versiyonlar ekliyor.

/resimler/2016-7/10/1552246727267.jpg

Çocuklar için kurulan hayvanat bahçesi ve luna park ebebeylerinde ilgi odağı olurken, Hayvanat bahçesinin görülmeye değer yaban hayatı ise insanları dünyanın ayrı noktalarında sörf yapmasına neden oluyor.

Yaklaşık bin kişilik iki ayrı Garden Düğün salonu, proje kapsamında ses ve ışık şovları ile sıra dışı evlenmek isteyenleri bekliyor.

Kuruluşuna başlandığı günden, bu güne önemli rakamların ödendiği devasa proje henüs tamamlanmış değil, geçtiğimiz yıl firma olanakları ile asfaltlanan 3 km lik yolun sonlandığı Erdek Land, Kralın Çiftliği nizamiyesindeki figürler ziyaretçilerin yüreğine su serpiyor.

Var olmamızın yegane temeli ulusal kurtuluş mücadelemizi sembolize eden taklar ziyaretçilerin büyük kurtarıcı, dünya lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatük´ü bir kez daha rahmetle yad etmelerine neden oluyor.

/resimler/2016-7/10/1553278447301.jpg



Anahtar Kelimeler: Marka böyle olunur
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli