Marmara Birlik Erdek`te Siyah suyunu Kanalizasyona atıyor.

Marmara Birlik Erdek`te Siyah suyunu Kanalizasyona atıyor.

Turizm`de Dünya kenti olmak noktasında verilen çaba sorumsuz kurumlar nedeni ile Erdek`in düşlerini başka baharlara erteliyor.

Özellikle Hüseyin Aysan dönemi ile başlayan çevresel tutarlılık, Deniz çöpçüsünden, Resiflerin denize bırakılarak Balık popülasyonun arttırılması boşa olduğu görüldü.

Yine bu sabah Kubağalı bölgesinde denize deşarz olan kanalizosyonun kopan borusunun eklenmesi için verilen çaba hep Erdek denizinin daha temiz kalması için verilen çabalardan sadece bir bölümü.
Kanalizasyonsuz hali ile Bir dönemlerin Türkiye nin saygın sahillerine sahip olan Erdek bugün mavi bayrak alma adına verdiği mücadele kurumsal kimlik sahibi kuruluşlar tarafından ciddiye alınmadığı görüldü.
Bandırma Manşet Önceki gün Erdek te görüntülediği Zeytin kara su deşarj-ı Kanalizasyon arızası nedeni ile 150 mt ana karayolunu aşarak Erdek otogarı önünden tekrar kanalizasyona döküldüğünü  belgelendi.

Marmara Birlik eski depolarındaki sarnıçlardan çıkan siyah atık suyun kanalizasyona deşarz edilmesi kooperatifin maliyetlerini düşürdüğü bir gerçek ancak çevresel anlamda Marka imajına yakışmayan bu davranış umarız en kısa sürede düzeltilir.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı