Marmara Denizine en az kıyısı var ama!

Marmara Denizine en az kıyısı var ama!

Gönen Belediyesi, Çevre dostları ile Denizkent’te mıntıka temizliğinde bulundu

Marmara denizine kıyısı bulunan Belediyelerin Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası kapsamında eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri çevre temizliğine Gönen belediyesi de katıldı.

Gönen Belediyesi ve tarafından organize edilen “Marmara Hepimizin” sloganıyla Marmara Denizine kıyı bütün ilçelerde eş zamanlı olarak başlatılan çeşitli etkinlikler kapsamında; Belediye Başkanımız İbrahim Palaz, Kadir Köker Ortaokulu öğrencileri ve doğasever vatandaşlar el ele vererek DENİZKENT Sahilde Çevre Temizliği gerçekleştirdiler.

 Etkinliğe katılanlarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı İbrahim Palaz ”Dünyayı tehdit eden iklim değişikliği ve çevre kirliliğine dikkat çekmek, çevre duyarlılığı oluşturmak DENİZKENT Sahilimizde yapılan temizlik çalışmasında maalesef onlarca torba çöp toplandı.

Geleceğin teminatı çocuklara temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak en büyük görevleri olduğunu dile getiren Başkan Palaz; Bu bilinçle, bu düşünceyle daha temiz bir dünya bırakabilmek için Sıfır Atık Mavi hareketiyle denizlerimizi temiz tutmaya ve tüm çevremizi hep birlikte korumaya özen gösterelim” vurgusu yaptı. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı İbrahim Palaz, öğrenciler ve doğaseverler “Sıfır Atık Mavi Sözü” tabelasına imzalarını atarak, mavisiyle yeşiliyle tüm doğayı korumaya söz verdiler. Ahmet Kamil Ilgazlı-Gönen

 



Anahtar Kelimeler: Marmara Denizine kıyısı !
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı