Marmara İlkokuluna Projeksiyon yardımı

Marmara İlkokuluna Projeksiyon yardımı

Belediye tarafından öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla yapılan projeksiyon aleti yardımları devam ediyor

Bandırma Belediyesi tarafından öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla yapılan projeksiyon aleti yardımları devam ediyor. Yapılan yardımlar kapsamında son olarak Marmara İlkokuluna Belediye Başkanı Sedat Pekel tarafından perdeleriyle birlikte iki adet projeksiyon aleti hediye edildi.

Marmara İlkokulu öğretmenleri, nezaket amacıyla gerçekleştirilen ziyarette okullarına hediye edilen projeksiyon aletlerinden dolayı Başkan Pekel’e teşekkür ederken konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi’nin eğitimin her alanında okullarımızın ve öğrencilerimizin yanında yer aldığını söyledi.

Pekel: “Bandırma’nın yerel yönetimi olarak eğitim alanında yerine getirdiğimiz çalışmalarla okullarımızın ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduk. Okullarımızın fiziki problemlerinin giderilmesi, öğrencilerimizin günümüz koşullarına uygun bir şekilde daha çağdaş bir eğitim alabilmesi için yerine getirdiğimiz araç-gereç yardımlarımız bu amaçla gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz arasında yer alıyor. Bu düşüncenin ışığında son olarak bizlere Marmara İlkokulundan gelen talep üzerine çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak için kendilerine iki adet projeksiyon aleti hediye ettik. Bundan sonrada bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı