Marmara, Manyas'ı evinde yendi

Marmara, Manyas

1.Amatör Kümenin iddialı karşılaşmasında Marmara Adalar, Manyas'a gol ve puan şansı tanımadı.

1.Amatör Küme Marmara B gurubunda Manyas ilçe stadında oynanan maçta Marmara Adalar Belediyespor Manyas Belediyespor’u ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Rüzgârlı bir havada oynanan maçı Soner Demiray, Mustafa Bağçivan, Kamer Keskin hakem üçlüsü yönetirken takımlar sahaya şu on bir ile çıktı.

Manyas Belediyespor; 22-Mesut Kabataş  17-İlhan Aygül  3-Sinan Bacak Erhan,  Servet, 2-Erkal Tekin  15-Erhan Gözel  10-Tanju Başak  8-Servet Saygın  18- Metin Başak  9-Aykut Genç  19-Berke Esen  11-Bilal Gevgin

Marmara Adalar Belediyespor;  1-Öznur Alioğlu 13-Nihat Mert  4-Semih Mutlu 15-Murat Ahmet Ataman 16-İsmail Çırak 6-Altay Kaan İnce  17-Mehmet Acar  (Hasan Ağrıdağ) 14-Muammer Durgut  11- Kerem Güleş 21-Mustafa Keskin (Süleyman Yeğit) 15-Eren Koç şeklinde çıktı.

Manyas Belediyespor her iki yarıda da rüzgârın azizliğine uğradı.  

11. dakikada bir penaltı kazanan Ada Belediyespor’un penaltısını Mert kullanırken, kaleci Mesut güzel bir kurtarışla gole izin vermedi. İlk yarı faullerin yoğunlukta yaşandığı maçta, ikinci yarının başlarında 48. dakikada Marmara Adalar Belediyespor Kerem’in ayağından bir gol kazanarak 1-0 öne geçti.

Marmara adalar Belediyespor’un baskısı ve rüzgârı arkaya alması 73. dakikada Kerem’in ayağından bir gol daha kazanırken durumu Marmara Adalar Belediyespor lehine 2-0 yaptı. Marmara Adalar Belediyespor Manyas’tan üç puanla döndü. (Süleyman Özaydın-Manyas)



Anahtar Kelimeler: Marmara Manyas' evinde yendi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı