Marmara Ortaokulundan resim sergisi

Marmara Ortaokulundan resim sergisi

Marmara Ortaokulu Liman AVM de gerçekleştirdiği resim sergisini sanat sevenlerin beğenisine sundu.





2012-2013 Eğitim öğretim yılının tamamlanmasına kısa bir süre kalması eğitim kurumlarının sosyal ve kültürel aktivitelerini sergilemesine neden oldu.


Paşabayır Mahallesinde Eğitim veren Marmara Ortaokulu gerçekleştirdiği resim sergisini sanat sevenlerin beğenisine sundu.

Marmara Ortaokulunun Liman AVM de gerçekleştirdiği resim sergisi büyük ilgi gördü. Liman AVM yi ziyaret eden yüzlerce vatandaş Marmara Ortaokulunun resim sergisini ilgi ile izleyerek beğenilerini dile getirdiler.

MARMARA ORTAOKULU RESİM SERGİSİ
24 -28 MAYIS 2013 tarihleri arasında  LİMAN AVM İkinci katında sergilenecek olan resim sergisi; Marmara ortaokulu öğrencilerinin eğitim öğretim yılı içindeki özverili çalışmalarından derlendi.

Az ama resim sanatının örneklerinin yer aldığı sergide, Akrilik, desen, lavi, ebru, röprodüksiyon teknik ve çalışmalarının güzel örneklerini görmeniz mümkün. Görsel sanatlar öğretmeni Ayten İNAL ın öğrencilerinin eserleri, öğretmenler Aysel ULUSOY, Filiz GEDİKTAŞ ve Mustafa GÜL ün özverili çalışmaları ile sergiye hazır duruma getirildi.

Okulun müdür yardımcısı Ekren ÖZENEN in yaptığı açılışa ilçemiz okul müdürleri ve öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci velileri ve öğrenciler ilgi gösterdi. Sergi 28-MAYIS-2013 Akşamına kadar sürecek.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı