Marmara sel yaralarını sarıyor

Marmara sel yaralarını sarıyor

Marmara Kaymakamlığı afet kapsamında Banka Yardım hesabı açtı.






Geçtiğimiz Kurban bayramı öncesi yaşanan sel felaketi ardından olumsuz koşullarda bir Bayram yaşanan Marmara`da yaraların sarılması anlamında afet programı çerçevesinde birde yardım destek hesabı açıldı.

Marmara Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma vakfı adına açılan TC Ziraat Bankası Marmara Adası şubesi yardım hesabı TR 440001000585110305335003 Sel afetzedelerine katkı yapmak isteyen vatandaşların ulaşabileceği adres olarak gösterildi.

Diğer yandan sel afetinin ardından yaklaşık 15 gün geçmesine karşın Marmara da hala hayatın normale dönmesi anlamında verine çabaların sürdüğü gözlendi.

Özellikle sel güzergahında kalan konut ve iş yerlerinin kullanılamayacak durumda olması bir çok vatandaşın yaşamsal sıkıntı içersinde olduğu Marmara`da işlevselliğini yitiren araç ve elektrikli aletler`de bakım onarım, sigorta kapsamı çalışma için Bandırma ya yönlendiriliyor.








Ali Doğançay
2.11.2012 12:31:26
Adamız zor zamanlar yaşıyor ve orada ki herkes elinden geldiğince kendi çabaları ile ayakta kalıyor halkın yardımından öte devletin konuya el atması gerekmez mi? fotoğraflar içinde Lale Gezgincan`a teşekkür etmek gerek en başından bu zamana her şeyi gözler önüne serdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli