Marmara Adalar Belediye sekiz köşe

Marmara Adalar Belediye sekiz köşe

2. Amatör Kümenin iddialı ekibi Marmara lige 8-0 lık Üzümlü galibiyeti ile başladı.

 

2. Amatör Kümede bugün Üzümlüspor ile karşılaşan Marmara Adalar Belediyespor 8-0 lık galibiyetle ilk haftanın gol averajı ile liderlik koltuğuna oturmasına neden oldu.

Marmara ligin yeni ekibi Üzümlü karşısında adeta prova yaptı. İlk dakikadan itibaren oyun hâkimiyetini eline alan Marmara, teknik direktör Bayram Kahraman'ın kulübeden direktifleri ile lige iyi bir başlangıç yaptı.

Ligin yeni ekibi Üzümlüspor ise henüz tecrübesizliğinin kurbanı oldu.

MARMARA ADALAR BELEDİYESPOR 8-0 ÜZÜMLÜSPOR

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Uğur Mez **Buğra Topçu** Ahmet Yalçın**

Marmara Adalar Belediyespor: Yücel*** Erman*** Mert*** Ali*** M. Ahmet*** Cengiz*** Kaan*** Mustafa*** Kubilay*** Nurettin*** İbrahim***

Yedekler: Hüseyin, Mehmet, Onur, Osman, Mesut, Selim, Celal

Antrenör: Bayram KAHRAMAN

Üzümlüspor: Kadir** Mustafa ** Alihan** Ramazan**  Ahmet** Gökhan ** Cavit** Oğuzcan** Semih** Ali** Hüseyin**

Yedekler: Oğuz, Sefer, Halil, Cihan, Yunus, Semih, Apdülbaki

ANTRENÖR: Serhat AĞIRTAŞ

Goller: Dk. 17- Kaan, Dk. 23, 45, 76, 83 Kubilay, Dk.44 Cengiz, 55 İbrahim Dk. 61. Nurettin (Marmara)

Marmara Adalar Belediyespor Başkanı Uğur Seçkin Biz tecrübe ile gençlerin bir araya gelmesi ile yeni bir yönetim oluşturduk. BU anlayış ile adamızın gençlerine yönelik spor yapma imkânı sağlamak istedik. Belediye Başkanımız Süleyman Aksoy'un desteği ile bir bütünlük içinde, centilmenlik parolası ile yola çıkan Marmara Adalar Belediyespor bu isim ile sahalarda ilk kez yer alıyor. Bilinen renklerimizden ayrılarak Denizin Mavisi, Mermerin beyazı ve güneşin doğuşunu baz alarak Mavi-Beyaz-Turuncu” renkleri benimsedik. Teknik sorumlumuz Bayram Kahraman'a teslim ettiğimiz Marmara Adalar Belediyespor'un yardımcı antrenörlüğünü Beden Eğitimi öğretmenimiz Cengiz Baş yapmaktadır.”

Aynı zamanda takımda futbol oynayan Cengiz Baş, spora saygılı, ahlaklı ileriye dönük hedeflerimiz arasında centilmenlik anlayışını öne çıkartmaktır. Bayram kahraman hocamızda uzun yıllar futbolun içinde olan birisi olarak Marmara Adasının spor potansiyelini öne çıkartacaktır.” Dedi.

 

Gönen Üzümlüspor Başkanı levent Ercan, ise İlk kez köylerinde kurulan spor kulübünün köylerindeki gençlere spor olanağı sağlamasını amaçladıklarını söyledi.

 

Üzümlüspor 2. Başkanı Ali Osman Kayahan ise Sporun erdemliğini biliyoruz. Bu vesile ile çevremizdeki gençleri Üzümlüspor forması altında bir araya getirerek ligde centilmenlik mücadelesi vermek istiyoruz.”  Dedi.

 

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false