Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa Kurban Bayramı mesajı yayınladı:

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa  Kurban Bayramı mesajı yayınladı:

Ülkemizdeki barış ve huzurun tüm bölgeye hakim olmasını dileriz”

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa Kurban   Bayramı dolayısıyla  bir kutlama mesajı yayınladı. Barışın, sevginin, saygının, birlikteliğin, kardeşliğin, paylaşmanın ve hoşgörünün kazanca dönüştürüldüğü en manevi günlerden birine daha ulaşmanın sevincini yaşadıklarını  söyleyen Başkan Asa” İçinde bulunduğumuz bölgeden dolayı barışa ve huzura daha çok ihtiyaç duyduğumuz zaman dilimlerini yaşıyoruz. Bayramın adı üstünde  başta milletimizin birlik ve beraberliği olmak üzere Türk ve İslam alemine ve tabii ki dünyamıza barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

 HEDEF BÜYÜTEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Marmarabirlik’in özellikle son 4 yılda ürün alımları başta olmak üzere, ürün satışlarının, ürün çeşitliliğinin ve ihracatın arttırılmasına, Pazar payının genişlemesinden, yatırımların yapılmasına kadar her alanda büyüme gösterdiğini söyleyen Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa” Kuruluşundan bu yana  üretici ortaklarının memnuniyeti ile tüketici memnuniyetini esas alan Birliğimizin bugün geldiği nokta,  Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları içinde yer alan ve 26 milyon dolar ihracatıyla dünya markası olan büyük bir  kuruluştur. Bu gücü  öncelikle ortaklarımızdan alıyoruz. Marmarabirlik  olarak 8 kooperatifli, 32 bin ortaklı ve iştirakçilerimizin de  bulunduğu büyük bir aileyiz.” Dedi.

Başkan Asa konuşmasını şöyle sürdürdü:

Ortaklarımızdan alınan ürün  miktarı 4 yıl öncesine kadar 31 bin tonlarda seyrediyordu. Şimdi 40-45 bin ton seviyelerine çıkarılmıştır.  4 yıl önce 18 ülkeye ihracat yaparken şimdi 44 ülkeye ihracat yapıyoruz. Pazar payımızı arttırmak için  İskandinav ülkelerinden tutun da Avrupa, Rusya ve ABD olmak üzere dünyanın diğer ülkelerinde de çalışmalarımız devam ediyor.4 yıl önce ortalama yılık ihracatımız  13.5 milyon  dolardı, 2013 yılında  25 milyon dolara ulaştı. 2014 yılını hedeflediğimiz üzere  6 bin ton ve 26 milyon dolarlık ihracatla kapatmak için büyük çaba harcıyoruz.2015 yılı hedefimiz ise 30 milyon dolar ihracatla ülke ekonomisine katkı sağlamak.”

BARIŞA VE KARDEŞLİĞE VESİLE OLMASINI DİLERİZ

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa Bayram mesajını şu sözlerle tamamladı:

 ” Ülkemizdeki barış ve huzur ortamının, istikrarın komşularımız  başta olmak üzere içinde bulunduğumuz coğrafyaya hakim olmasını diliyoruz. Özellikle   Bayramlar, toplumsal dayanağımız olan milli ve manevi değerlerimizin en  zirveye çıktığı müstesna günlerdir. Bayramlar adı üstünde  barışın, huzurun, kardeşliğin, sevginin, saygının, hoşgörünün ve paylaşmanın en güzel örneğinin yaşandığı  günlerdir. Böyle bir atmosferde üretici ortaklarımız, iştiraklerimiz ve milletimiz olmak üzere  Türk İslam aleminin bayramını kutlar,  tüm insanlık için bayramın  barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını dilerim” .



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli