Marmarabirlik hediyelik standında

Marmarabirlik hediyelik standında

Yeşil ve Siyah zeytin`i yağ ile buluşturan Marmarabirlik hediyelik anbalajla raflardaki yerini aldı.




Marmarabirlik ``özel bir hediye!`` adını verdiği üçlü ürün konseptini piyasaya sürdü.


Marmarabirlik, iki çeşit zeytin ve zeytinyağından oluşan özel ambalajlı hediyelik paket hazırladı. Eş dost ve müşteri ziyaretlerine giderken götürülebilecek Marmarabirlik Special”, birliğin İzmir Yolu üzerindeki fabrika satış mağazası, bazı 5 yıldızlı otellerin marketlerinde satışa sunuluyor. Marmarabirlik Special www.e-marmarabirlik.com internet adresindeki online satış mağazasındandan da alınabiliyor.

Bünyesindeki 8 kooperatife bağlı yaklaşık 30 bin zeytin üreticisi ortağı bulunan Marmarabirlik, Marmara Bölgesi'nin özellikle de Bursa'ya ait Gemlik çeşidi zeytini ve zeytinyağını hediyelik ambalaja soktu. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, Türk geleneklerine göre ziyarete gidilirken genellikle şekerli ürünler götürüldüğünü, kestane şekeri gibi zeytin ve zeytinyağının da çok anlamlı ve sağlıklı bir hediye olabileceğini gördüklerini söyledi.

Asa, sofralık zeytinde bir dünya markası olan Marmarabirlik'in tümüyle doğal fermantasyona tabi tutulan, işlemesinde kesinlikle kimyasal kullanılmayan sofralık zeytin ve zeytinyağını Marmarabirlik Special” adıyla ambalajladıklarını ifade etti. Zeytinyağının 0,3 asit olduğunu, siyah ve biber dolgulu yeşil zeytinlerin de özel havuzlardan özenle seçildiğini kaydeden Hidamet Asa, şöyle konuştu:

İşadamlarımızın, müşteri ziyaretlerine giderken ya da gelen müşterilerine, Bursa'ya has özel imalat zeytin ve zeytinyağı hediye etmeleri, hem kendileri için bir farklılık yaratacak, hem de bölge üreticisine destek sağlanmış olacaktır.”






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli