Marmarabirlik,in ramazan satışları arttı

Marmarabirlik,in ramazan satışları arttı

Marmarabirlik, ramazan öncesi yüzde 2.5 tuz oranlı Gold başta olmak üzere sofralık salamura, yağlı ve kuru sele, yeşil çizik ve kırma, zeytin ezmesi ve zeytinyağı satışlarını artırdı. Artışta, Marmarabirlik'in tin tin kaliteli zeytin” temalı reklam kampa





Marmarabirlik
, ramazan ayı öncesi son yılların en yüksek miktarda üretim ve satışını gerçekleştirdi. Başta yüzde 2.5 tuz oranlı Gold olmak üzere, sofralık salamura, yağlı ve kuru sele, yeşil çizik ve kırma, zeytin ezmesi ve zeytinyağı satışlarını artıran Marmarabirlik, ramazan ayı nedeniyle hazırlanan erzak paketlerinde de yer aldı.


Yüksek miktarda tuz tüketiminin insan sağlığına olumsuz etkileri dikkate alınarak ar-ge birimince uygulanan teknikle olgunlaştırılan ve üretiminde kesinlikle kimyasal kullanılmayan Gold'un dünya pazarlarına yönelik geliştirilmesine karşın iç piyasada da çok tutulduğunu ifade eden Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, bu konuda şunları söyledi:

TİN TİN KALİTELİ ZEYTİN!
Gold'u geçen yıl ağustos ayında ilk kez piyasaya sürdüğümüzde beğenileceğini biliyorduk. Çünkü dünya milletleri, bizim geleneksel salamura tekniğiyle olgunlaştırdığımız çok tuzlu zeytinimizi yemiyor. Marmarabirlik, Gold ile Gemlik tipi sofralık zeytinin makus talihini yenmiştir artık. Sadece dünyanın değişik ülkelerinde değil, Türkiye'de de çok az tuzlu zeytinin tüketimi artmıştır.
Ramazanla birlikte televizyon ve radyolarda yayınlanmaya başlanan yeni reklamlarımız da satışlarımızın artmasında etkili olmuştur.”

Marmarabirlik Başkanı Asa, günümüz koşullarında gıda güvenliğinin öneminin arttığını belirterek, hiç tuzsuz siyah salamura zeytinin, gıda güvenliği açısından risk oluşturan kimyasallarla üretildiğinin unutulmaması gerektiğini kaydetti.

Asa, Hiçbir şekilde kimyasal madde kullanmadığımız Marmarabirlik ürünleri, sağlığına önem verenler için güvenli bir markadır. Marmarabirlik bu nedenle, hem tüketici nezdinde hem de UZZK'nın beyaz listesinin en başında yer almaktadır” diye konuştu.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli