Marmarabirlik’te sular durulmuyor

Marmarabirlik’te sular durulmuyor

3 Ziraat Odası Başkanından Marmarabirlik Genel Başkanı Hidamet Asa ile ilgili ortak açıklamaya yalanlama da bulunuldu.

Orhangazi wep tv'den Fatih Mısır'ın haberine göre 6 Ziraat Odası Başkanı ortak bir açıklama ile Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa'ya sert tepki göstermişti. Haberin yayını ardından, 

Orhangazi Ziraat Odasında 6 ilçenin Ziraat Odaları başkanlarının yaptıkları toplantı sonrasında basına verilen açıklama metninde Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ile ilgili ortaya atılan iddialar Osmangazi Ziraat Odası Başkanı İsmail Altınkaya, Nilüfer Ziraat odası başkanı Şenol Aybey,  İznik Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu, tarafından da kesin bir dille reddedildi.

Osmangazi Ziraat Odası Başkanı İsmail Altınkaya ”Orhangazi Ziraat Odası’nda oda başkanları ile yaptığımız toplantıda basında çıkan açıklamalarda yer alan ve Marmarabirlik Genel Başkanı Hidamet Asa’nın zeytin fiyatlarının Tarım Kredi Kooperatifi tarafından düşük tutmaları yönünde dile getirilen iddia ile ilgisinin olmadığını belirterek hazırlanan basın metninde yer alan bilgiler bilgim dışındadır” dedi.

Nilüfer Ziraat Odası Başkanı Şenol Aybey ”bugün Orhangazi’de yapılan toplantı sonrasında yayınlanan açıklamanın kendi toplantı gündemlerinin dışında olduğunu belirterek, Hidamet Asa ile ilgili bir yorum ve değerlendirmemiz olmadı. O toplantıda bulunmayan kooperatif başkanları ve üçüncü şahıslar hakkında sarf edilen görüş, fikir ve yorumları kabul etmem imkânsız” dedi.

 İznik Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu, toplantı sonrasında yayınlanan basın metninin kendi bilgisi dışında yayınlandığını belirterek, durumun düzeltilmesini istedi.



Anahtar Kelimeler: Marmarabirlik’ sular durulmuyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı