Marmarabirlik´ten Online satış

Marmarabirlik´ten Online satış

Marmarabirlik, tüketiciye posta yolu ile ulaşacak

Yurt içi ve yurtdışında pazar payını sürekli artıran Marmarabirlik, Bursa PTT Başmüdürlüğü ile online satış protokolü imzaladı. Yapılan anlaşma doğrultusunda Marmarabirlik´e ait ürünlerin satışına www.epttavm.com adresinde başlandı.

Dünya´da 54 ülkeye ihracat yapan yurt içinde ülkemizin her noktasına ulaşan Marmarabirlik, ürün satış yelpazesini genişletmek adına bir adım daha attı.  Online satışlarını  www.e-marmarabirlik.com.tr  adresinden gerçekleştiren Marmarabirlik,  PTT ile de işbirliğine gitti. Bu doğrultuda Bursa PTT Başmüdür Vekili Hüseyin Salman,  Başmüdür Yardımcısı Hasan Olcay, Pazarlama ve Satış Müdürü Serdal Özüsağlam´ın   Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ve Genel Müdür İsmail Acar ile yaptıkları görüşmenin ardından, işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hidamet Asa, ?Ülkemizde geçmişte herkesin yolunu beklediği ve uzun bir süredir yaptığı atılımlarla gurur kaynağımız olan PTT gibi güzide bir kuruluş ile yaptığımız bu anlaşma bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Yapılan işbirliği ile Marmarabirlik´in marka tanınırlığı artacak ve ürün satışlarımıza da olumlu katkı sağlayacaktır. PTT Başmüdür Vekilimiz Hüseyin Salman´a bölgenin en önemli geçim kaynağı olan zeytini ve Marmarabirlik´i tercih etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu işbirliğinin her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum? dedi. Yapılan protokol kapsamında Bursa´ya özgü ürünlerin satıldığı www.epttavm.com  adresinde  ?Bursa Posta Pazarı? adında dükkân açılırken, Marmarabirlik´e ait ürünlerin satışına başlandı.

 



Anahtar Kelimeler: Marmarabirlik Online satış
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli