Marmarabirlik`ten açıklama

Marmarabirlik`ten açıklama

Marmarabirlik Genel Başkan Hidamet Asa yayınımıza ilişkin açıklamada bulundu




Tarafsız gazetecilik çizgimiz paralelinde, Hidamet Asa'ya yanıt hakkını aşağıda kullandırıyor ve açıklamasını yayınlıyoruz:


Sayın Zeki KARADENİZ


Bandırma Manşet Gazetesi Sorumlu Müdürü

Gazetenizde yer alan Sarı'ya gün doğdu” başlıklı haberde kamuoyunu yanıltacak ve düzeltme gerektiren bilgi ve değerlendirmeler bulunmaktadır. Yazdıklarınızı ispat etmek zorundasınız.

Söz konusu haberde öncelikle, Erdek'i liste dışında bırakmakta kararlı olduğum” iddiasına yer verilmektedir ki, asılsız bir iddiadır. Asılsız olduğu yayınladığınız oy pusulasında da görüldüğü gibi Erdek liste dışında bırakılmamıştır.

Şahsıma yönelik şark kurnazı” ifadesini de, yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla kınadığımı bildirmek isterim. Şahsımın başkanlığı konusunda herhangi bir tartışma yokken ellerimi ovuşturmak gibi bir düşüncem de olamaz. Demokratik bir ortamda seçim yapılmıştır. Sandığa güvenmeyenlere, inanmayanlara, demokrasiye saygısı olmayanlara söyleyecek sözümüz yoktur.

Şu açıkça bilinmelidir ki, Erdek Kooperatifi üzerinden siyaset yapmak isteyenler, hiç ümitlenmesinler. Erdek Kooperatifi'ni siyasetten arındırıp kooperatifimize ve ortaklarımıza sahip çıkacağımızı bir kez daha söylemek isterim. Erdek Kooperatifi'ni kimseye yem etmeyiz.

Sayın Karadeniz;

Gazetenizde yer alan haberin tamamen kurgu olduğu apaçık ortadadır. Hiçbir dayanağı yoktur. Kaynak olarak gösterilen siyasi kişiyle görüşmemizde, bu haberden kesinlikle bilgisi olmadığını söylemiş ve tekzip hakkını kullanacağını bildirmiştir.

Sonuç olarak yayınınızla birlikte bir kez daha ortaya çıkıyor ki, Erdek'te bazı kişiler, Erdek Kooperatifi'ni ve Erdekli zeytin üreticilerini kullanarak siyasi rant elde etmek istiyor. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Erdek Kooperatifi üzerinden siyaset yapmak isteyenler karşısında bizleri bulur.

Saygılarımla…

Hidamet ASA

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı





AHMET SARIGÖL
17.10.2012 10:13:50
sen güney marmaranın uğur dündar`ısın zeki ağabey...yüreğine sağlık...herkes ne dolaplar döndüğünü çok çok iyi biliyor..hidamet başkan boşuna çenesini yormasın...

Yeşil
17.10.2012 13:13:06
Manşet`in yazdıklarını yalanlamaya çalışmak, batışın göstergesi Hidamet başkan, Kongrede yapılan seçim kurnazlığını herkez biliyor, her kez gördü inkar etmek gafletinde bulunmanız sizi yüceltmez.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false