Marmara`da CHP kendi alternatifini yarattı.

Marmara`da CHP kendi alternatifini yarattı.

Ada`da,ilk kez kadın aday adayı olan Semra Kıran dengeleri sarsıyor.

Marmara`da büyükşehir ile birlikte beldeleride kapsayan siyasal çalışma kadın aday adayı Semra Kıran`ın ismini öne çıkarttı.

Ada halkının ``Demir Layd`` yakıştırması yaptıkları, CHP ilçe Başkanlığından istifa ederek Belediye Başkan Aday adaylığına talip olan Semra Kıran yaptığı açıklamada, Ada`nın beldeleri, Ekinlik adası ve köyleri ile  birlikte barışçıl çözümler üreten, insan odaklı marka bir yaşam merkezi yapma arzununu taşıdığını söyledi.

Adaların Demir Layd`si, Semra Kıran gerek Marmara`nın, gerek Avşa`nın gerekse Ekinlik adası ile birlikte her köyün kendine özgü sosyal ve ekonomik değerleri bulunduğunu, Bu değerleri markalaştırarak çağdaş yaşama dönüştürecek projelerle Adaları tarım, hayvancılık, balıkçılık, turizm`de yerli yabancı tatilcinin cazibe merkezi yapmayı düşündüğünü söyledi.

Adaların Demir Layd`si, Semra Kıran ilçe Başkanlığı sürecindeki aktif performansı ile tün adaları kapsayan sempatik, yapıcı ve ısrarlıkimliği ile aday adayı olması noktasındaki ısrarlar üzerine Başkanlıktan istifa ederek, Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu vurgulayarak `` Önemli olan bir kentin marka değerlerini öne çıkartarak, ekonomik refahın önünü açacak engelleri kaldırmaktır.``

`` Marmara`da zor ve kısa sezona sıkıştırılan yaşam kavgası, uzun ve yorucu bir kış sezonu ile yaşamı hantallaştırmaktadır, oysa geçmişten günümüze insanımıza katma değer üretmiş balıkçılık, zeytincilik, hayvancılık, turizm, şarapçılık ve mermer işletmeleri yerel yönetimin stratejik katkısı ile çok daha verimli hale getirilebilir. İşte bu noktada önümüzdeki Büyükşehir sürecini geçmiş kavgasında boğulmadan, yönümüzü geleceğe çevirerek insan odaklı gerçekçi projelerle ada halkının yaşam standartını yükseltmektir.`` dedi.

Semra Kıran, Marmara adasını top yekün daha müraffeh yarınlara taşıma noktasında tek gerekli olan özgüven, sevgi ve hoşgörünün kendisi ve ekip arkadaşlarında mevcut olduğunu, adaylığının kesinleşmesi ardından Ada`da tüm kapıların kendisini konuk etmeye hazır olduğunu söyledi.



Adalk
6.01.2014 12:23:49
kadın şimdi MHP de ve onun için çalışıyor.

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false