Martı puan avında

Martı puan avında

Erdekspor, pazar günü oynayacağı Balıkesir Belediyespor maçından 3 puan bekliyor.

Erdekspor sezon ortası transfer çalışmaları ve 2. devre hazırlıklarını tamamlayarak pazar günü oynayacağı Balıkesir Belediyespor karşılaşmasını beklemeye başladı.

Bal ligi temsilcimiz, 3.lig hedefinden şaşmamak için devre arasında 7 klas oyuncuyu renklerine bağladı.  Giresunspor`dan orta alan oyuncusu Fatih Şen, Buğsaş`tan orta alan oyuncusu Mustafa Er, Eskişehir Demirspor`dan Stoper Feyzullah Hardal, Ankara Adliyespor`dan Stoper Onur Kara, İnegöl`den sol bek Ekrem Vatansever,  44 Malatyaspor`dan orta alan oyuncusu Erdoğan Oluk, ve Pendikspor`dan sol bek Mesut Yılmaz kırmızı beyazlı ekiple mukavele imzalayarak Erdekspor`un şampiyonluk yolundaki yeni umutları oldular.

Yönetim kurulunun yakın takibinde olan sahil efsanesi Erdekspor günde çift idmanla hazırlandığı Balıkesir Belediyespor karşılaşması için teknik patron Sinan Yücer tarafından özel çalışma yapıldı.

Kırmızı beyazlı ekibin kalesini koruyan Gökhan, yedekleri  Süleyman, Mustafa ve Doğukan kaleci antrenörü Soner Çete ile Yönetim kurulu üyesi ve eski bir kaleci olan Futbol Şubesi yönetim kurulu üyesi Yaşar Ceyhun Mırız tarafından bizzat bu karşılaşma için özel hazırlandılar.

 



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı