Martı, Tire`de devreyi galibiyetle kapatmak istiyor

Martı, Tire`de devreyi galibiyetle kapatmak istiyor

Erdekspor Teknikdirektörü Sinan Yücer,``Tire yenilmez takım değil, inşallah 3 puan alıp döneceğiz.``

Erdekspor, lig`de ilk yarıyı lider Tire 1922 deplasmanda 3 puan ile noktalamak istiyor.

Kırmızı beyazlı sahil efsanesinin yeni teknik patronu Sinan Yücer gelinen noktada çalışmalardan istediği enerjiyi aldığını, Pazar günü çıkılacak lider Tire 1922 deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Teknik patron Sinan Yücer, Manşet`e yaptığı açıklamada Erdekspor`un antrenmanlarda ortaya koyduğu istek ve performans ile Tire`yi Tire`de yenebileceklerine inandığını söyledi.

Kırmızı kart cezalısı Kaleci Gökhan ile defans elemanı Osman`ın yerinin doldurulduğunu söyleyen Yücer, Puan aritmetiği üzerinden bakıldığında Erdekspor`un maçı kazanması halinde fikstür seviyemiz eşitleniyor, Hatta averaj anlamında Tire`yi aşıyoruz.`` dedi.

Sinan Yücer, Erdek`te kendisinde önce görev yapan Maksut Ünlü`nün de, Oktay Çevik`in de iyi bir kadro kurmak ve bu ekibi bütünleştirmek adına verdikleri çabanın göz ardı edilemiyeceğini, kırmızı beyazlı ekibin mücadele verdiği grup`ta hiçbir rakibinden daha az güçte olmadığını belirterek ``İster içerde, ister dışarda, Erdekspor bu kümede en az puan kaybetme şansı bulunan ekip, küçük nöans faklılıkları ile taşanan psikolejik etkilenmeyi ortadan kaldırmak adına çaba sarf ediyoruz. 2. yarı fikstür lehimize işliyor, göreceksiniz Erdekspor spring yapacak.`` dedi.

Erdekspor bu arada hazırlık karşılaşmalarında çapraz bağları koparak ameliyat olan İsmail ilede yollarını ayırdı.

Bilindiği gibi İsmail`i ameliyat eden doktorları kendisini en az 6 ay futboldan uzaklaştırmıştı.

Erdek`te kırmızı beyazlı ekibin taraftarı, pazar günü oynuyacak Tire deplasmanına otobüs kaldırmak için hazırlıklara başladı.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı