Mart´ın sonu bahar

Mart´ın sonu bahar

Bandırma belediyesinden Bahar şenliği

"Mart´ın sonu Bahar" sloganı ile çetin geçen bir seçim sürecini başarı ile noktalayan Bandırma Belediyesi´nin CHP li Belediye Başkanı Tolga Tosun tebrik ve teşekkür ziyaretlerini tamama erdirerek vaatlerini hayata geçirmeye başladı.

Bandırma belediyesi geçmişte Banvit tarafından yapılmakta olan "Uçurtma şenliği" ile çocuklara sıra dışı bir gün yaşattı.

Sahil bandında hazırlanan stantlarda çocuklara uçurtma dağıtıldı,  palyaçolar çocukları boyadı, gofret dağıttı.

Bandırma belediyesinin 500 uçurtma ile gerçekleştirdiği etkinlik büyük ilgi görünce dağıtılan uçurtma ve armağanlar yetersiz kaldı.

/resimler/2019-4/29/1056111855988.jpg

             23 NİSAN UÇURTMA ŞENLİĞİ RENGARENK GEÇTİ

Belediyemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramından sonraki Pazar günleri geleneksel olarak düzenleyeceği Uçurtma Şenliğinin ilki gerçekleşti. Belediyemiz tarafından 500 çocuğa uçurtma hediye edilirken çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değerdi. Düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren miniklerimize Belediye Başkanımız Tolga Tosun tarafından madalyaları verildi.

Şenlikte konuşan Başkan Tosun: ?Çocuklarımızı bir nebze mutlu etmek onların mutluluklarına ortak olmak bizim yegane görevimizdir. O yüzden Uçurtma Şenliklerimizi geleneksel hale getirerek her 23 Nisan sonrasındaki hafta sonu geliştirerek düzenleyeceğiz. Katılım göstererek sahilimizi festival yerine çeviren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

/resimler/2019-4/29/1055481543275.jpg



Anahtar Kelimeler: Mart sonu bahar
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı