Masa Tenisi Şampiyonları

Masa Tenisi Şampiyonları

Masa Tenisinde Yıldız Kız ve Erkeklerde Balıkesir İl Şampiyonu olan Esnaf Kefalet Orta Okulu Kupalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan'a getirdiler.





Masa Tenisinde Yıldız Kız ve Erkeklerde Balıkesir İl Şampiyonu
olan Esnaf Kefalet Orta Okulu Kupalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan'a getirdiler.




İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan il Şampiyonu Esnaf Kefalet Orta Okuluna bin liralık Türkiye elemelerine katkı payı verdi.

Orta Okullar arasın kız ve erkeklerde Masa Tenisi Yıldızlar kategorisinde önce ilçe ardından Balıkesir il Şampiyonluğunu kucaklayarak kazandıkları iki kupayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan'a getiren Esnaf Kefalet Orta Okulu bin liralık katkı payı aldı.

Masa Tenisinin il Şampiyonu Esnaf Kefalet Orta Okulu Yıldız Kızlar'da Zeynep Ahsen Sencer, Betül Okur, Ayşegül Kurşunoğlu ve Özge Öztürk, Yıldız Erkeklerde Kürşat Özel, Fırat Işık, Barış Soğan, Vedat Aydın Ay, spor öğretmeni Baki Yaman ve Okul İdaresinden Müdür yardımcısı Murat Tekin kupaları ile geldikleri ilçe milli eğitim müdürlüğünde Şampiyonluk maceralarını anlattılar.

Bir önceki yıl da bir alt kategoride il şampiyonluğunu Bandırma'ya getirdiklerini vurgulayan Esnaf Kefalet Orta Okulu Masa Tenisi takımı 9-11 Mart'ta İsparta'da yapılacak masa tenisi Yıldız Kız ve Erkeklerde Türkiye Finallerinde derece almakta kararı olduklarını söylediler.

İyi bir masa tenisçisi olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan Türkiye Şampiyonası grup elemeleri öncesinde Esnaf Kefalet Orta Okuluna gelerek kendileri ile hazırlık maçı yapmak istediğini bununla birlikte Final kafilesine katkı amacı ile bin lira bağışta bulunacağını ifade etti.

Esnaf Kefalet Orta Okulu idarecisi Murat Tekin'de katkı ve desteğinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürüne teşekkür ederken bu aktiviteleri gerçekleştirme noktasında kendilerine ulaşım sponsörü olan Kayhan İpek'e de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı