Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Ş.Bedir Karabıyık ortaokulunda düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvası sonuçlandı.




Ş.Bedir Karabıyık ortaokulunda düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvası sonuçlandı.

4 Ayrı kategoride hazırlanan Okullar arası Masa Tenisi turnuvasında, Minik Kızlar`da 1. Esnaf Kefalet Orta Okulu(a) 1.Minik Erkeklerde 17 Eylül ilkokulu, Yıldız Kızlarda 1. Esnaf kefalet Orta okulu (A) Yıldız Erkeklerde 1. Esnaf Kefaler Orta Okulu (A) şampiyon oldular.

Ş.Bedir Karabıyık orta okulu müdürü Vedat Üçkan`ın gelenekselleştirmeyi hedefledikleri Masa Tenisi turnuvasının beklenilenin üzerinde bir katılım ve mücadeleye sahne olduğunu hedeflerinin bu sportif etkinliği gelenekselleştirerek her yıl yapmak istediklerini belirtti.

Turnuva sonucu birde gösteri maçı yapan Tenisçiler İlçe Milli Eğitim müdürü Şakir Demirhan ile raket mücadelesi verdiler.

Öğretmen Salih Atık, İmdat Küçükbaycan, Hüseyin Kurt, Kemal Bulca, ve Baki Yaman`ın hakem olarak yönettikleri Masa Tenisi turnuvasına 4 kategoride 12 takım, 60 sporcu katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İsmail Güzsoy`un hazır bulunduğu ödül töreninde turnuvada derece alan sporculara ferdi olarak madalya, takım olarak ise kupa verildi.

Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan Masa tenisinin kişiye özgüven veren farklı bir spor dalı olduğunu, özellikle bu turnuvanın gelenekselleştirilerek daha fazla sporcuya olanak tanınması gerektiğine işaret etti.

Minik Kızlar: Esnaf Sanatkarlar ve Kefalet Koop. Ortaokulu(A)
-2.Esnaf Sanatkarlar ve Kefalet Koop. Ortaokulu(B) 3-17 Eylül ilkokulu 

Minik Erkekler: 1- 17 Eylül ilkokulu, 2- Özel Zümrüt Koleji, 3- Özel Bahçeşehir koleji.

Yıldız Kızlar: 1- Esnaf Sanatkarlar ve Kefalet Koop. Ortaokulu(A) 2-Esnaf Sanatkarlar ve Kefalet Koop. Ortaokulu(B) 3- Ş.Bedir Karabıyık Ortaokulu

Yıldız Erkekler: 1-Esnaf Sanatkarlar ve Kefalet Koop. Ortaokulu(A), 2-Özel Bahçeşehir koleji, 3- Ş.Bedir Karabıyık Ortaokulu(A)



Foto galeri:https://plus.google.com/u/0/110748519240805353066/posts







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı