Masa tenisinde iddialıyız

Masa tenisinde iddialıyız

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Masa Tenisi takımı, turnuvalara iddialı hazırlanıyor,

Onyedi Eylül Üniversitesi Masa tenisi takımı 26 Haziran da Kayseri'de yapılacak terfi lig müsabakasına hazırlanıyorlar.

Bünyesinde üç tane milli masa tenisçi bulunan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi masa tenisi takımı 28-30 Haziran 2021 tarihlerinde Kayseri’de yapılacak “2021-2022 Terfi L ig Turnuvalarına” katılacak.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenleyeceği “Terfi L ig Turnuvalarına” 2021-2022 sezonundan itibaren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübümüz adına Türkiye’yi yıldız, genç, ümit ve A Milli takım olmak üzere birçok uluslararası turnuvada temsil edecek olan Tuncay ÇALIŞKAN,  Hüseyin DURMAZ ve Halil KORULU hazırlık çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

A Milli Takımda yıllarca ter döken ve uzun yıllar kaptanlığını yapan, Süper Lig’de ve uluslararası turnuvalarda birçok başarıya sahip olan ve aynı zamanda Masa Tenisi A Milli Takım Antrenörlüğü de yapan İrfan TAVUKÇUOĞLU tarafından turnuvalara yoğun tempoyla hazırlanılıyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi masa tenisi takımı Tuncay ÇALIŞKAN, Hanefi YAZICI ve Çağrı ŞINIĞ,   09-12 Temmuz tarihlerinde Balıkesir Burhaniye Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Kurumlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorlar.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi masa tenisi takımının ilk antrenmanı Rektör Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurettin KONAR katılımıyla gerçekleşti.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi masa tenisi takımı turnuvalara katılmasında Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin ELÜSTÜ ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Nurettin ÖZDEMİR büyük destek veriyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi masa tenisi takımının müsabakalara katılımında 4R ÇEVRE ve ENERJİ SAN. ve TİC. A.Ş. adına Çağlar ALSU’ya ve MAK GYO adına Ertan MAK katkı sağlıyor.



Anahtar Kelimeler: tenisinde iddialıyız
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı