Mavi-Beyaz Restoran & Türkü Bar açıldı

Mavi-Beyaz Restoran & Türkü Bar açıldı

Aşağıyapıcı, Çamlıktaki tesis Garden ve Şato imajı ile Türkü sevenleri hülyalarında sörf yaptırıyor.

Topuma açık müesseseler kategorisinde arayış bitmiyor. Gelinen noktada bugüne dek açılan restoran, bar ve canlı müzikli mekânlara bir yenisi eklendi.

Aşağıyapıcı-Çamlık, Mavi ?Beyaz Restoran & Türkü Bar yepyeni imajı ile hafta sonu hizmete girdi.

Geçmişi bilinen Aşağıyapıcı Çamlık işletmesi uzun bir restorasyon çalışması ardından önemli bir evrim geçirerek Ahmet Gümüş tarafından hizmete açılması ile özellikle şark diyarı sıra geceleri müdavimleri özledikleri bir Türkü Bar´a kavuşmanın sevincini yaşadı.

Yeni dizaynı ile kır düğün ve cemiyetlerine uyarlanan 700 kişilik Çamlar altı bahçenin ön bölümünde, deniz uzantılı 100 kişilik kıyı restaurant, yine tesis ön bölümünde 100 kişilik deniz manzaralı balkon ve 100 kişilik kapalı alanla işletmeye açılan Mavi-Beyaz Türkü Bar mutfaktan iç dekora yapılan değişim sonrası bölgesel beklenti sıra geceleri Türkü konsepti ile sektöre yepyeni bir anlayış getirdi.

Aşağıyapıcı Mavi-Beyaz Restaurant & Türkü evi sanat dünyasında İstanbul, Kuşadası, Altınoluk, Malatya ve Antalya sahnelerindeki programları ile kariyerleri kanıtlanmış Can Aksoy, Bülent Karamuk ve Yılmaz Bozkaya sahne alıyor.

Saat 02.00 dek süren yoğun program sonrası, sabah erken saatten itibaren müşterilerine kapılarını açan Aşağıyapıcı-Çamlık, Mavi-Beyaz restoran bu kez ister çamlık bahçe, ister kıyı, ister balkon, istenirse iç salonda köy kahvaltısı sunumu ile müşterilerini ağırlıyor.

/resimler/2016-11/3/1632017107561.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli