Mavi Kapak kampanyasına Şahinburgaz`dan destek

Mavi Kapak kampanyasına Şahinburgaz`dan destek

Ali Rıza Çırpanlı adlı vatandaş ailesi ile birlikte topladığı 32 bin mavi kapağı Engelli koordinasyon merkezine teslim etti.





Duvarlı vatandaşların etkin çabası sürüyor. Ali Rıza Çırpanlı adlı vatandaş ailesi ile birlikte topladığı 32 bin mavi kapağı Engelli koordinasyon merkezine teslim etti.

Şahinburgaz köyünde yaşayan Ali Rıza Çırpanlı adlı vatandaş kendisine görev edindiği Mavi kapak kampanyasını ısrarla sürdürerek 32 bin adet kapağı Engelli koordinasyon merkezine teslim etti.

Şahinburgazlı Ali Rıza Çırpanlı eşi Leyla, Kızları Velda ve Selda ile birlikte Kapıdağ yarım adasının kuzey bölgesinde bulunan koyları tek tek dolaşarak topladığı kapakları teslim ederken bu azimli mücadelesinin bundan sonrada devam edeceği sözünü verdi.

Kendisine ait otomobil ile Bandırma ya gelerek Engelliler Koordişnasyon merkezinde başkan Hüseyin Uçar`a kapakları teslim eden duyarlı vatandaş Ali Rıza Çırpanlı bu hobisi ile hem ulvi bir hizmeti yerine getirmenin rahatlığını yaşadığını, Hemde bu vesile ile bölgesindeki plajların temiz kalmasını sağladığını ifade etti.




Reha Karacan
20.06.2012 19:46:34
kapak toplama noktalarına ne oldu?yaz aylarında sokaklarda bos pet şiseler tekmeleniyor önceleri belli noktalar vardı yoldan gecen insanlar tek bile olsa kapakları oralara atıyordu.engelli koordinasyon merkezinden mi belediyeden birilerimi o noktaları artırma cabasına girebilirler mi?yaz ayında malzeme boool!!!toplanacak yer yoook!!!

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı