Mazallah, Açılmış olsaydı !...Liman AVM`nin karizma çizildi, Marka imajı ayaklar altında...

Mazallah, Açılmış olsaydı !...Liman AVM`nin karizma çizildi, Marka imajı ayaklar altında...

Bandırma olağan dışı bir felaket yaşadı, Maddi zararları bir kenara bıraktığımızda, Manevi kaybın olmaması üzüntüyü hafifletti. Kentin çeşitli noktalarından gelen küçük yaralanma olayları ehemniyet arz etmezken Bandırma`ya yeni vizyon sağlayacak Liman AVM de yaşanan olumsuzluk herkesin yüreğini ağzına getirdi. Geçtiğimiz 30 Ağustos ta açılması planlanan ancak yetiştirilemediği için 30 Eylül`e bırakılan yeni Liman AVM`nin giriş kapısında yaşanan olumsuzluk bir gerçeği ortaya çıkarttı. Bandırma elbette bir felaket yaşadı, Çeşitli noktalarda meydana gelen olumsuzluklar çözümlenmeye çalışırken Liman AVM gibi marka imajı olan bir kurumun giriş noktasında tonlarca demir ve saçlar akordiyon gibi kıvrılarak kopup etrafta uçuşması yapının görsellik değil fiziki uygunluğunun tartışılmasına neden oldu.

Ülkemizde çelik Konstrüksiyon adı altında yapılmakta olan fiziki yapıların bölgesel coğrafya göz önünde bulundurulmaksızın yapılması geçmişte, Kapalıspor salonunun çatısının uçarak ortalıkta giyotin gibi kesmeye canlı aradığına şahit olmuştuk.

Ayhanlar holdinğ tarafından hazırlanarak satışa sunulan iş yerlerinin yeni sahipleri için Marka imajını ön planda yuttuklarını, Kendileri için heyecanlı proje sağlayan Bandırmalı esnaflara da Liman AVM içinde şans tanıyacaklarını beyan eden şirket yetkilisi Sel felaketi sonrası kendi imajının yerle bir olması,Karizmanın çizilmesi ve meydana gelen olayın yaşamsal tehlike arz etmesi karşısında nasıl bir savunma yapacak.

 

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı